Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fanpage serwera

Virniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam swój serwer minecraft z liczbą ludzi online ~15, stworzyłem fanpage i reklamuje go i chciałbym stworzyć iluzje że jest to popularny serwer i w ogóle że warto wejść, więc zastanawiałem się nad kupnem lajków - i tu jest problem czy znacie jakiś serwiś któy prowadzi sprzedaż like za sms?

pozdrawiam i dzięki!

Opublikowano

kuplajka.pl

ja korzystam do filmików na Youtubie, ale jest też tam opcja z facebookiem i za sms, na razie sie nie zawiodłem na nich. aha i kod rabatowy wpisz "+50%" to będzie 50% więcej lajków w zamówieniu, nmzc :*

Y7fotgL.png

Opublikowano

kuplajka.pl

ja korzystam do filmików na Youtubie, ale jest też tam opcja z facebookiem i za sms, na razie sie nie zawiodłem na nich. aha i kod rabatowy wpisz "+50%" to będzie 50% więcej lajków w zamówieniu, nmzc :*

Dzięki! właśnie mi wpadają lajki i to z Polski :D 150 like za 7zł to dobra cena chyba nie?

Rekrut
Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo tego "interesu" wytłumaczy ktoś ? Co to za sens kupowania "martwych" lajków/subów ? Kumpel tak robi, ma 800subów i po 15wyświetleń pod filmami ;x 

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo tego "interesu" wytłumaczy ktoś ? Co to za sens kupowania "martwych" lajków/subów ? Kumpel tak robi, ma 800subów i po 15wyświetleń pod filmami ;x 

może nie ma to sensu ale może jest większy ruch przez konto . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Kupowanie fanów jest jak dla mnie bezsensowne.
Co z tego że masz np 1000 subów, lub 1000 like. Jak pod filmem będziesz miał 15 wyświetleń, a pod postem 2 like. Lub 0.

Opublikowano

Ogólnie chodzi o to że ludzie częściej subują kanały z dużą ilością widzów, nawet tych fałszywych i można się takim czymś promować.

Opublikowano

Nie polecam kupowania, bo jak osiągniesz np. 1k lajków i dodasz posta to pod nim może 1 komentarz będzie i kilka lajków, więc nie na tym to polega, potem Ci jeszcze będą zarzucać że kupujesz lajki. Dobry serwer - duża popularność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...