Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka problemów. Musisz tu wejść!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Najpierw chciałem wam powiedzieć, że jak odpowiadacie w jakimś temacie to wróćcie na niego. Żeby chociaż zobaczyć co autor odpisał =.=

Dobra przechodzę do problemów:

1. 

LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/monster/outlaw/03.msa'

A więc mam taki problem. Zrobiłem wszystko co wiedziałem i nadal nie działa. Dodałem ten plik 03.msa bo go nie było nadałem mu prawa 777 i nadal nie działa nie wiem dlaczego :/.

2. 

FuncCheckWarp: Warp NPC name wrong : vnum(10098) name(Loch Pajakow 3 984 5711)
FuncCheckWarp: Warp NPC name wrong : vnum(10097) name(Loch Pajakow 2 7040 523)

O tym problemie pisałem w innym temacie. Wtedy miałem tylko lochy dwa ale  The Naid powiedział " Popraw nazwę npc, sprawdź czy się respi na danej mapie, przy okazji sprawdź czy danego npc server_attr nie blokuje jeżeli się nie respi. " poprawiłem i pojawiły się lochy trzy. Nie wiem o co w tym problemie chodzi. 

Z góry dzięki za pomoc. 

I powtarzam pomogłeś wróć!

Opublikowano

1. plik msa prawdopodobnie nie może odnaleźć pliku który jest uwzględniony w nim.

2. to samo co wcześniej. Nadal pokazujesz npc ktory ma nazwę z dupy więc nie zastosowałeś się do mojej rady.

Do tematów wracam ale jak widzę głupoty odpisane po niezastosowaniu się do wskazówek to już nie pomagam.

0LsM05U.png

Opublikowano

1. Dobra naprawiłem, ale tego drugiego to za chuja nie wiem jak naprawić =.=

2. Bo nie wiem o co chodzi zmieniałem mu nazwę w name i mobproto .txt i nic nawet konwertowałem z xml do txt i nadal nie działa. 

Możesz napisać co ja mam zrobić bo nie rozumiem. 

Nie zrozumiałem twojej rady nie że się nie dostosowałem. 

#edit 

Wielkie dzięki The Naid naprawiłem ten problem tak jak mówiłeś. Mogłeś więcej podpowiedzieć było by szybciej -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...