Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Pl Bug

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slyszalem ze BYL (niewiem czy nadal jest ;/) bug ze jak sie przeczyta 11 KU pod zad poprawnie to skill robi sie na P.

Wiem ze WCZESNIEJ to FuBu z tego korzystal, ale niewiem czy to nadal dziala ;/.

Prosze o odpowiedz czy dziala czy nie :).

Dam 5 ;).

Opublikowano

Slyszalem od Innych graczy na PL ze to dziala...

Koles z 35 lvl mial silne na P.

Opublikowano

A z kąd możesz wiedzieć że kupywał yangi na allego po prostu może miał np 6 postaci ustawionych na FB i jechał równo dziennie miał całe eq małzy i sprzedawał po 500k i zarobił sobie też nie lada wyczyn.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Nie pamiętam jaki serwer, bo to było dawno, ale był wojownik body 42 lvl z aurą na P jeszcze za czasów kiedy duchowe po 30kk chodziły...

Więc nie mówcie, że to FB, bo nie wyciągnął by tyle.

Topic

Większej bzdury nie słyszałem, był bug z duchowym, po jego użyciu całe ch wywalało.

Opublikowano

Nie pamiętam jaki serwer, bo to było dawno, ale był wojownik body 42 lvl z aurą na P jeszcze za czasów kiedy duchowe po 30kk chodziły...

Więc nie mówcie, że to FB, bo nie wyciągnął by tyle.

Topic

Większej bzdury nie słyszałem, był bug z duchowym, po jego użyciu całe ch wywalało.

a co niektórych ze skillami wbitymi poprzez buga, zbanowali

ale jak widać nie do końca wszystkich....i dlatego nie gram na Pl'u ^^

znakomicie widać prace polskich GM'ów aż che się grać, po prostu ile oni dziennie zbanują noobków jadących na mh to, tyle na innych metkach w ciągu miesiąca nie zbanują ;]

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Dokładnie jechałem na mh i dostałem bana na 38-39 kont az mi sie odechciało grac na PL

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Slyszalem ze BYL (niewiem czy nadal jest ;/) bug ze jak sie przeczyta 11 KU pod zad poprawnie to skill robi sie na P.

Wiem ze WCZESNIEJ to FuBu z tego korzystal, ale niewiem czy to nadal dziala ;/.

Prosze o odpowiedz czy dziala czy nie :).

Dam 5 ;).

obejrzyj pare filmikow z fubu :D widac ze ma tylko cialko na P reszta g bo mu szkoda hajsu na kamienie ( wiadomo yang allegro ) <teraz juz wbil na p takze duchowe , tap , walniecie > widac to na jego najnowszym filmiq jak opisuje jak wykonac quest na te kamienie potrzebne zeby wejsc do atlantydy ( wiec twoj topic to bzdura )

cooltext453454825.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...