Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze strzałką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Wchodzę do gry nową postacią i pojawia mi się strzałka nad kapitanem, która nie powinna się pojawiać. Wiem ze pewnie przy edycji questów cos zrobilem ze strzałka jest, ale nie moge zlokalizowac przyczyny tego. Wie ktoś jak to usunąć?

Opublikowano

Usuń z questa (skoro na starcie, więc szukaj jednej z pierwszych misji dla postaci/w object z ID Kapitana) target.

No wlasnie sprawdzilem w object na id kapitana i mam tam tylko quest na 12 lvl i wszystko z nim jest ok. Nic innego nie mam a strzałka jest dalej.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to na starcie zawsze była strzałka odsyłająca do Strażnika Miejskiego (tego za miastem, przy małym kole [w Jinno]). Może o to Ci chodzi?

Nie, nie chodzi o to. Strzalka na kapitana, po kliknieciu na niego strzalka znika i nic sie nie dzieje czyli dobrze ale tej strzalki wogole nie pownno byc.

Opublikowano

Nie, nie chodzi o to. Strzalka na kapitana, po kliknieciu na niego strzalka znika i nic sie nie dzieje czyli dobrze ale tej strzalki wogole nie pownno byc.

Jedyną opcją jest tutaj target.

Posprawdzaj object, notarget, locale_list(?).. ew. poprzez sh make.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...