Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tym MM ?

Rassmuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wylacz w opcjach jak nie chcesz takich niesprawiedliwych walk :P

b_560_95_1.png

terrakotus.pl

[kanal pod poczekalnia ;)]

{szukasz ludzi do wspólnej gry ? zajrzyj :)}

|'|WoT|'|

Opublikowano

W nowej wersji WOT'a zostały dodany nowy rodzaj bitwy czyli "konfrontacja". Polega to na tym ze walczą miedzy sobą dwie nacje. W twoim przypadku USA przeciw Wielkiej Brytanii. Niestety w tym trybie zdarzają się takie niesprawiedliwe bitwy. Oczywiście jak wspomniał kolega wyżej możesz wyłączyć ten tryb w opcjach.

PS. Mam nadzieje że dopracują ten tryb :).

Opublikowano

Wydaje mi się, że to coś przyjemnego, ponieważ czasem trafiają się takie czołgi ósmego tieru, że można się pośmiać.

Ja osobiście tego nie wyłączam, bo jeżeli trafią mi się sześć razy AMX 50 100 (Jak wczoraj) to pięknie robię damage.

Opublikowano

Jak dla mnie ten tryb jest jak najbardziej spoko jak grasz Ameryką  /  Rosją WinRatio wzrósł mi do 62% o.0 grając Amerykanami na tym trybie mam na razie 100% wygranych

W przypadku kiedy grasz Niemcami to jeszcze ujdzie ale w przypadku Brytyjczyków i Francuzów tryb wyłącz by nie dostać trzepaczki przy ciągłych przegranych a to wynika z tego iż :
Amerykanie - zbalansowani i uniwersalne czołgi

Rosjanie - nie zbalansowani i ruska inwersja robi swoje

Francuzi - brakuje im tankerów

Brytyjczycy - większość ich czołgów to syf

Niemcy - czołgi dobre ale z mobilnością leżą 

Czy wiecie może za co było to konto premium z misji ? tak od WG za lagi ? nie chodzi mi za te misje o medach i miesięcznych to już zrobiłem tylko to co było wczoraj tylko ja tak miałem ? 

signature.png

Opublikowano

Czy wiecie może za co było to konto premium z misji ? tak od WG za lagi ? nie chodzi mi za te misje o medach i miesięcznych to już zrobiłem tylko to co było wczoraj tylko ja tak miałem ? 

Ta, za lagi w dzień aktualizacji. 

Opublikowano

Za walentynki oficjalnie. Nieoficjalnie pewnie za lagi.

z tego co mi wiadomo walentynki są 14

Opublikowano

Jak dla mnie ten tryb jest jak najbardziej spoko jak grasz Ameryką  /  Rosją WinRatio wzrósł mi do 62% o.0 grając Amerykanami na tym trybie mam na razie 100% wygranych

W przypadku kiedy grasz Niemcami to jeszcze ujdzie ale w przypadku Brytyjczyków i Francuzów tryb wyłącz by nie dostać trzepaczki przy ciągłych przegranych a to wynika z tego iż :

Amerykanie - zbalansowani i uniwersalne czołgi

Rosjanie - nie zbalansowani i ruska inwersja robi swoje

Francuzi - brakuje im tankerów

Brytyjczycy - większość ich czołgów to syf

Niemcy - czołgi dobre ale z mobilnością leżą 

W tym trybie jedyne nie zbalansowane sytuacje są na X tierach : s

15 magazynków albo Tedeki UK

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeszcze na 2T jest mordownia jak ci ie amerykanie trafia :) 10 t18 ze 3 pizdziki i 2 medy rzuca u USA a przeciwnik tylko moze patrzec jak przegrywa :P

Opublikowano

Jeszcze na 2T jest mordownia jak ci ie amerykanie trafia :) 10 t18 ze 3 pizdziki i 2 medy rzuca u USA a przeciwnik tylko moze patrzec jak przegrywa :P

Ja wczoraj grałem przeciwko 14 hellcatów i 1 jumbo :)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...