Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie mi scina co jest przyczyna ?

bartus34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nigdy nie bralem udzialu w wojenkach zawsze siedzialem na szturmie/pergu klepalem perelki teraz mam juz 52 talenty all kasztele ponad 18mln kulek trzeba wkoncu bic pd bo slabo w rankingu pvp ale jak plyne i zaczynam walke juz to momentalnie scina mi sie strasznie wog wraca do normy po 3sek np tak zwane lagi ;/ mam nowy komuter lenovo g500 1t dysk i3 i 8gb ramu co moze byc przyczyna 

Opublikowano

hehe jaki internet mam 30 m/b transfer, mam niezly komputer i tez mam takie jakies lagi :wywala mi przegladarke;jakies blyskotki na pergaminach mini raid i.t.p. .ta gra jest od poczatku nie dopracowana na te lata takie gowno w zegarku powinno smigac.wszystkie gierki jak do tej pory na max detalach nawet jednej przycinki nie maja (!)

poprostu ludzie nauczyli caly ten niemiecki syf w supporcie ze dostaja kase ze free i nic nie musza robic bo i tak ludzie beda im placili czy ta gra bedzie z bledami czy nie ......

Opublikowano

Ja mam win8 miałem win7 i 4Mb/s neta i  jakoś bez problemów mi chodzi kwestia doświadczenia w grze :P  jak pływam sam czy z kumplami i tam nawet 5vs ileś tam np tez 5 to bez problemów gra mi chodzi ale na wojence miewam lagi ale nieduże i  nieczęsto ale zdarza się że złapie mnie mocniejszy ale niedługo trzyma najwyżej wtyczkę wywala a wtedy wyłączam przeglądarkę i włączam od nowa bo tak jest szybciej niż czekać aż będę mógł odświeżyć czy coś ale przy jednym graczu to jeszcze nie miałem a jakiegoś mega sprzętu nie mam  

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...