Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dźwięku w słuchawce bluetooth

☀

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Zakupiłem słuchawkę GIOTECK EX-03, wszystko ładnie podłączyłem:

Witam mam problem z uzystaniem dzwięku w słuchawce bluetooth

Słuchawka bez problemu paruje się z ps3 i łapie połączenie a po mimo to jedyny sygnał jest z telewizora

oczywiście ustawiłem również opcję

in_setting.gif(Ustawienia) > in_soundset.gif (Ustawienia dźwięku) na HDMI

in_setting.gif(Ustawienia) > in_soundset.gif (Ustawienia dźwięku) > [ustawienia wyjścia audio]  zmieniłem na WŁ

Ustawienia > Ustawienia akcesoriów> Ustawienia urządzenia audio ustawiłem słuchawkę na wejściu i wyjściu

Po mimo ustawieniu tych wszystkich opcji dźwięku w słuchawce nie ma, ale mikrofon działa.

in_setting.gif(Ustawienia) > in_peripheral.gif (Ustawienia akcesoriów).Wybierz opcję [Zarządzaj urządzeniami Bluetooth®]. słuchawkę zarejstrowałem i sparowałem poprawnie

Tak jak już wspomniałem dźwięk jest w TV, a ze słuchawki to tylko mikrofon działa...

Opublikowano

Mam tą słuchawkę i mam wszystko tak samo ustawione i słyszę normalnie głos innych graczy.

Być może głośnik w słuchawce masz zepsuty.

Trochę to dziwne, że skoro urządzenie się poprawie sparowało z konsola to nadal słyszysz głos graczy w TV, bo chyba nie chodzi CI o to aby w słuchawce był dźwięk z gry?

819531478353821175209.gif

Uczeń
Opublikowano

Z głośnikiem jest wszystko ok, bo jak podgłaśniam to słychać pikanie :)

Tak, chciałbym mieć dźwięki z gry i głosy graczy w słuchawce ...

Uczeń
Opublikowano

Aaa, ok.

Dlaczego gracze którzy mają mikrofon w ogóle nie odpowiadają i nie gadają?

Opublikowano

Dlaczego nie gadają to Ci nie odpowiem... skąd mam wiedzieć, ja też rzadko się odzywam :) W sumie tylko jak gram w BO2 to gadam z ludźmi z teamu.

Jak chcesz przetestować czy na pewno działa poprawnie słuchawka to dodaj mnie do znajomych i sprawdzimy, zrobimy czat głosowy a najlepiej przy jakiejś grze o ile mamy te same tytuły ;)

PSN ID mam w sygnaturze.

Jeśli się zdecydujesz to też napisz mi PW bo nie wiem czy odpalać konsolę, w sumie bankowo bd jeszcze dziś grał ale nie wiem o której godzinie.

819531478353821175209.gif

Uczeń
Opublikowano

Jeszcze jeden problem, jak gracze gadają to nie słyszę ich w słuchawce tylko w TV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...