Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozdro600WH - YoutubeR 2000 + !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopie , jesteś nie poważny.

Mialea skończyć z yt. I co ? Rozumiem ze ktoś prosił cię o rekleme - pieniążki - i nagrywasz filmik.

Upodabniasz się do każdego znanego youtubera metina pod każdym względem.

-isamu (mowa , lecz nie da się nawet w 50% charakteru na sile skopiować)

-tream (ty razem z ar3lkiem kradniecie jego znaki specjalne na tytuł, porównalbym ale jestem na telefonie)

-większość "polecam" to twoje pionki czyli max 12lqtkowie

Wnioskuje ze jesteś nikim , zrobiłeś tylko kanał na youtube by reklamować serwery? + zdzierać kasę . Ta gra stała się denna ponieważ by zrobić swój serwer , potrzebna jest reklama bez niej na twoim serwerze gra 100+|- graczy . Spójrzcie i nawet ty weezy na wszystkie publikacje serwerów , w każdej prezentacji jest komenatz/e typu "jak reklama" serwer który nie ma reklamy "żal nie ma reklamy , ludzi mało" w czasach 2009-2011 nie było czegoś takiego jak reklama serwera ta modę wprowadził znany wam FuBu gdy na youtube wybil balmore

Jeśli się ze mną nie zgodzicie to pozdrawiam i tyle :)

#była kiedyś taka osoba o nazwie iPlayM2 znają go sami weterany , większość z was pewnie go nie zna :) pozdrawiam

Opublikowano

up@ Tak samo Sądze ...

Neutralny jestem bo cię troche znam i kojaże więc nie chce się wypowiadać ale naprawde z Tym , że konczysz dojebałeś niezle....

Opublikowano

Chłopie , jesteś nie poważny.

Mialea skończyć z yt. I co ? Rozumiem ze ktoś prosił cię o rekleme - pieniążki - i nagrywasz filmik.

Upodabniasz się do każdego znanego youtubera metina pod każdym względem.

-isamu (mowa , lecz nie da się nawet w 50% charakteru na sile skopiować)

-tream (ty razem z ar3lkiem kradniecie jego znaki specjalne na tytuł, porównalbym ale jestem na telefonie)

-większość "polecam" to twoje pionki czyli max 12lqtkowie

Wnioskuje ze jesteś nikim , zrobiłeś tylko kanał na youtube by reklamować serwery? + zdzierać kasę . Ta gra stała się denna ponieważ by zrobić swój serwer , potrzebna jest reklama bez niej na twoim serwerze gra 100+|- graczy . Spójrzcie i nawet ty weezy na wszystkie publikacje serwerów , w każdej prezentacji jest komenatz/e typu "jak reklama" serwer który nie ma reklamy "żal nie ma reklamy , ludzi mało" w czasach 2009-2011 nie było czegoś takiego jak reklama serwera ta modę wprowadził znany wam FuBu gdy na youtube wybil balmore

Jeśli się ze mną nie zgodzicie to pozdrawiam i tyle :)

#była kiedyś taka osoba o nazwie iPlayM2 znają go sami weterany , większość z was pewnie go nie zna :) pozdrawiam

Widze że nie ogarniasz po co to zrobiłem .

Był to zwykły test wyswietleniowy aby sprawdzić aktywnosc na kanale . Gdy ludzie widzą tytuł " Konczy z youtubem " odrazu wbijaja aby się dowiedzieć o co chodzi ?!

Od dość dawna planowalem zalozyć nowy kanał ale z tego co widze nie jest wcale tak źle bo wychodzi że 50% to osoby ktore daly suba i nie oglądają

Co do podszywek

- 50% ? Wątpie co ma do tego mowienie JP , soł macz i tyle ;]

- Tream ? Nawet go nie oglądam więc nie wiem o co chodzi . Wiem że nagrywa z Invori bo dal mi tam posade Media coś tam . Z jego filmików oglądalem moze z 3-4 :)

BTW co do reklam - w którymś filmiku się wypowiadałem

z 25 moich prezentacji serwerów 10 może nakręciłem za hajsy , reszta za sM :)

Pozdro 600 nie jest kolorowo

55156122978248970490.png

Opublikowano

Również polecam, nie spina, i jest ogarnięty.

#przyjaciele #za #hajs

Opublikowano

Serdeczne JP dla WeeZiego ;] polecam oczywiście Pozdroooo6000 od PentaXa ;D

sygn2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...