Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w EQ ?

Derionx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie co przydalo by sie zmienic w eq zebym mogl sobie spokojnie expic do okolo 55/56 w V2

Gram sura WP 48lvl zbroja m4 i czarowane m3 i strach 13 (skille slabe bo mam nieziemskiego pecha do tych KU....)

EQ:

FMS 30 sr 1 omdlenie i 2 zwierzaki bez kd

Zbroja YY+6 1.5khp kd defa i uchylki +3 (to mam zamiar ulepszac)

Zamkowy +6

Ebo +9 z przetopami

Srebrna +7

Naszyjnik drewniany 1.5k hp

5-katna +8 20

Zlote buty 500hp

Do dyspozycji mam ~80kk

Moge tez do v2 zabrac mega wierzchowca tylko nie wiem ktory bonus najlepszy - potowry, atak czy def

Opublikowano

Wbij zbroję i hełm na +9, FMS z większymi sr. By się nie znalazł?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam, w eq przydałoby się zmienić zbroje na yy +9 1.5/2k hp 5/10 do pż z kd + 3/4. Zamkowy sprzedaj i kup wyzywke +9 lub ulepsz/kup Zamkowy na przynajmniej +8. Srebrna również sprzedaj i kup obojętnie jaką branse 1.5/2k hp lub ulepsz/kup ją do +9. Buty kup jakieś 1.5/2k hp. Te 80kk powinno Ci wystarczyć na zamianę biżu. Zabranie mega wierzchowca w Twoim przypadku będzie bardzo korzystne, ułatwi Ci to nieco expienie tam, preferuje Ci bon na defa. Mam nadzieje, że posiadasz również buffa, jeśli nie to radziłbym Ci jak najszybciej go zrobić, ponieważ bez niego nawet z najmocniejszym eq na tym etapie gry będziesz mieć problemy. Mimo wszystko nie zniechęcaj się do czytania ku, w Twoim przypadku są dosyć tanie więc nie ma się czym martwić jeżeli za często nie wchodzą. FMS mam nadzieję, że +9 więc powinno być ok. Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam.

Opublikowano

FMS 30 sr 1 omdlenie i 2 zwierzaki bez kd - wbij KD najlepiej +4 moba i kryta

Zbroja YY+6 1.5khp kd defa i uchylki +3 (to mam zamiar ulepszac)  styknie do 70lv

Zamkowy +6  kup wyzywke +9 lub zrob

Ebo +9 z przetopami  - ok.

Srebrna +7  - kup branse 1.5/2k pz lub wbij srebna  do +9

Naszyjnik drewniany 1.5k hp  - ok.

5-katna +8 20   - do wymiany na 41lv +6

Zlote buty 500hp  - zmien na 1.5/2k pz

co do pieczeci to nie napisałeś jaka jakie bony daje wiec ci nie pomoge ;)

Opublikowano

FMS 30 sr 1 omdlenie i 2 zwierzaki bez kd - wbij KD najlepiej +4 moba i kryta

Zbroja YY+6 1.5khp kd defa i uchylki +3 (to mam zamiar ulepszac)  styknie do 70lv

Zamkowy +6  kup wyzywke +9 lub zrob

Ebo +9 z przetopami  - ok.

Srebrna +7  - kup branse 1.5/2k pz lub wbij srebna  do +9

Naszyjnik drewniany 1.5k hp  - ok.

5-katna +8 20   - do wymiany na 41lv +6

Zlote buty 500hp  - zmien na 1.5/2k pz

co do pieczeci to nie napisałeś jaka jakie bony daje wiec ci nie pomoge ;)

Pisał wyżej o Mega Wierzchowcu, więc nie ważne czy ma dzika, lwa, wilka itp. Ma możliwość wybrania jednego z 5 ciu bonusów. Preferuję Ci poczytać troszkę o tym, może Ci to pomóc w rozgrywce, zresztą wiedzy nigdy za wiele, pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, w eq przydałoby się zmienić zbroje na yy +9 1.5/2k hp 5/10 do pż z kd + 3/4. Zamkowy sprzedaj i kup wyzywke +9 lub ulepsz/kup Zamkowy na przynajmniej +8. Srebrna również sprzedaj i kup obojętnie jaką branse 1.5/2k hp lub ulepsz/kup ją do +9. Buty kup jakieś 1.5/2k hp. Te 80kk powinno Ci wystarczyć na zamianę biżu. Zabranie mega wierzchowca w Twoim przypadku będzie bardzo korzystne, ułatwi Ci to nieco expienie tam, preferuje Ci bon na defa. Mam nadzieje, że posiadasz również buffa, jeśli nie to radziłbym Ci jak najszybciej go zrobić, ponieważ bez niego nawet z najmocniejszym eq na tym etapie gry będziesz mieć problemy. Mimo wszystko nie zniechęcaj się do czytania ku, w Twoim przypadku są dosyć tanie więc nie ma się czym martwić jeżeli za często nie wchodzą. FMS mam nadzieję, że +9 więc powinno być ok. Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam.

Tutaj masz najlepszą rade

i proponuje wziąć wierzchowca z silny na moby

Opublikowano

FMS 30 sr 1 omdlenie i 2 zwierzaki bez kd Przydałoby się KD śmierci +4 ; )

Zamkowy +6 Zamkowy +7/8 + dodaj jakieś bony

Ebo +9 z przetopami

Srebrna +7 Srebna + 8 mogła by być ; )

Naszyjnik drewniany 1.5k hp Zainwestuj w jakiś lepszy z 2k hp

5-katna +8 20 Jest okej ;)

Zlote buty 500hp + ile ?

Opublikowano

Jak chcesz dawać rade w v2 to wez wierzchowca na obrone - będą mniejsze hity Ci zadawać i będziesz dawać rade ;) .  zawsze mi to pomagało i tobie też napewno pomoże Pozdro ;)

Opublikowano

Siemka mam pytanie co przydalo by sie zmienic w eq zebym mogl sobie spokojnie expic do okolo 55/56 w V2

Gram sura WP 48lvl zbroja m4 i czarowane m3 i strach 13 (skille slabe bo mam nieziemskiego pecha do tych KU....)

EQ:

FMS 30 sr 1 omdlenie i 2 zwierzaki bez kd

Zamkowy +6

Ebo +9 z przetopami

Srebrna +7

Naszyjnik drewniany 1.5k hp

5-katna +8 20

Zlote buty 500hp

Do dyspozycji mam ~80kk

Moge tez do v2 zabrac mega wierzchowca tylko nie wiem ktory bonus najlepszy - potowry, atak czy def

Kup YY+9 z bonem do HP lub % do pż , tarcze na 41 lvl +5 z bonem na blok i buty 1,5k hp i powinno już być lepiej.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...