Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery padają - Temat do dyskusji

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12.02.2014 18.15 - Serwery padły czyli normalka

12.02.2014 18.15 - Sorry, takie mamy serwy...

12.02.2014 18.45 - Jest postęp, przy logowaniu informacja "The server is currently busy. Please try again later."

12.02.2014 18.54 - Udało się zalogować ; Według informacji "DERP" atakuje ... ; Rankedy wyłączone ;

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to chyba serwer padł chociaż pisze że żyje... Ja przy logowaniu mam attempt 1..2..3 ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ile macie w kolejce do logowania ja mam 20000 tyś. i 34 min. :(

@topic Można się już zalogować

Opublikowano

Ja też miałem dużą kolejkę a potem padł całkiem :D

@@@Ja mam nadal "Did not receive..."

Opublikowano

Up. Jak są problemy to może być remis.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie , macie lagi w grze? W czasie logowania mam 50 ping ,a w grze skacze jak nie wiem.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ja jakoś lag nie wyczuwam, aczkolwiek spróbuje zagrać normala, i zdam relacje xD
@EDIT: Gra, w wyborze bohaterów wystartowała z kilku-minutowym opóźnieniem, poza tym nikt nie miał żadnych lag, tylko Nasus wrócił do gry po 15 minutach xD

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Hmmm no jak by to powiedzieć "Sorry, takie mamy serwy" ;)

Opublikowano

A ja skończyłem grę a mi pokazuje, że ją opuśćiłem. Zamiast naprawić serwerów, zrobić nowe postacie i jakieś pierdolone skiny. "DAT RAJOT".

Opublikowano

"Summoners,
we are currently investigating connectivity issues on EUW/EUNE.
While we investigate ranked queues have been disabled. Loss prevented has been enabled. 
We will update you here.

Thanks for your patience."

Tyle pisze ;]

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...