Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery padają - Temat do dyskusji

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jakiś update związany z naprawą pantheona? 

@ Mi też nie działa :)>

Raczej seria ' nie działa bo mamy problemy ', za Pantheona się wezmą pewnie w nocy, albo jutro.

@top

Nie działa mi LoL od ~30 min

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up. Do naprawy to nigdy im się nie śpieszy :D

@Top. Jestem w kolejce !!! :D 20 minut oczekiwania i ponad 20k osób w kolejce

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Mnie w oczekiwaniu na odpalenie rankeda nie chciało nic zrobić to musiałem wyjść. Najlepsze jest to, że riot dał już rp innym serwerą którym zdarzyły się lagi, ale nam ni chuja. Taki mamy serwer...

21515.jpg

Opublikowano

Ja nie wieże ... Mam to samo ._. 

______ 

P.s Ide zobaczyć czy PhatnomL0rd nie ma live C:

@Edit

hahaha Pozycja w kolejce 1 .

Przybliżony czas oczekiwania : Liczenie 

212z9rs.jpg

Opublikowano

Mnie w oczekiwaniu na odpalenie rankeda nie chciało nic zrobić to musiałem wyjść. Najlepsze jest to, że riot dał już rp innym serwerą którym zdarzyły się lagi, ale nam ni chuja. Taki mamy serwer...

A co chciałeś jak tu od kurwy polaków "Złodzieji" (Stereotyp w lolu co gre widze "pl thief" Nie wiem czemu...)gra na eune prędzej nam bana dadzą niż RP

Opublikowano

Nie rozumiem czemu Riot nie może zrobić normalnych serwerów raz ,a porządnie . Tak dużo wymagamy?

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

ja wygrałem rankeda i zostałem już do końcowego przekierowany i wywalilo i nie mozna wejść dostane moje lp?

Opublikowano

ja wygrałem rankeda i zostałem już do końcowego przekierowany i wywalilo i nie mozna wejść dostane moje lp?

Tak dostaniesz ._. To tak jak byś wyszedł w ekranie końcowym gry ....

SERWER ON !!!!

212z9rs.jpg

Opublikowano

O 18 zacząłem grę, wygrałem i nic nie mam. Tak jak bym wgl nie grał, a to był ranked...

Opublikowano

Ja zalogowałem się, spróbuję odpalić normala i zobaczę czy działa.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Płaczecie o te serwery jakby wam dostęp do tlenu odcięli, padły to padły poczekamy z godzinę i znowu będą online, na chuj w ogóle te tematy?

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

w pierwszym poście aktualizuję co się dzieje to możecie zerknąć ;D

Opublikowano

Dzisiaj nie ma co wchodzić na LoL'a bo i tak nie zalogujecie się do niego. Serwer jest tak obciążany, że nawet nie można dołączyć przy 1 z 1.

Czyżby "Fake Players" wprowadzane na serwer, które blokują ruch serwerowni :-)?

8372383248.png
Opublikowano
http://prntscr.com/2ruzgk

Ktoś powie o co chodzi? Skończyłem rankeda z 1,5h temu, zobaczyłem "Victory" przeniosło mnie do ekranu końcowego wbijam i takie coś ;_:

Że coś się psuje chyba  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...