Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BestCraft] [SURVIVAL+FRAKCJE] [1.7.2-1.7.4] [24/7] [NON-PREMIUM] [DROP ZE STONE] ZAPRASZAM!

Luigi94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Mylisz się, stary został zamknięty przez noobów spamujących w nim, więc jak najbardziej posiadam prawo do założenia nowego. Natomiast ty nie masz prawa spamować w moim temacie, to co napisałeś nie jest opinią na temat serwera tylko zwyczajnym free postem.

BTW Dzięki wszystkim za 50/50 dzisiaj jesteście super ;) W weekend mega event pozdrawiam!

Opublikowano

@UP

Mylisz się, stary został zamknięty przez noobów spamujących w nim, więc jak najbardziej posiadam prawo do założenia nowego. Natomiast ty nie masz prawa spamować w moim temacie, to co napisałeś nie jest opinią na temat serwera tylko zwyczajnym free postem.

BTW Dzięki wszystkim za 50/50 dzisiaj jesteście super ;) W weekend mega event pozdrawiam!

s

Chcesz podyskutować ts3 lub pw

Aha co do poprzedniego tematu z tego serwa pisałeś ze nie widziałeś mojej oceny serwa nalegam o ponowne przeglądnięcie go :3

Opublikowano

@SERWER

Admin, kiedy próbuję wejść na serwer (od 10 min) mam jakiś błąd logowania, wydaje mi się że to przez co że wcześniej mój brat kilka razy wpisał złe hasło i konto się zablokowało. Login podałem Ci na PW jak możesz ogarnij to ;)

Opublikowano

@SERWER

Ok dzięki za szybką pomoc, administracja na prawdę w porządku, po 20 minutach (wczoraj) od napisania posta konto było odbugowane. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...