Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypty by TheMrowkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M
A

StoneLvL

Autor: TheMrowkaPL
Wersja: v1.0

Download: 

http://pastebin.com/kwuSSgP3

Co dodaje: 
LvL za drop:P. Podobne działanie jak na mchc
Przykład:
Znalazłeś: Węgiel 1pkt

UWAGA kod może być trochę nie ogarnięty:P

HealItem

Autor: TheMrowkaPL
Wersja: v1.1
Download

http://pastebin.com/4GT1NkWn

Co dodaje:
Po wpisaniu komendy /healitem otrzymujemy itemek,

który nas ulecza. Po kliknieciu w niego usuwa

nam się z ewkipunka. 

)Komendy:
/healitem Otrzymujemy item leczacy (potrzebujemy 2 diamenty!)

/healautor - kto jest autorem skryptu

FakeSheep

Wersja: (To będzie jedyna wersja)
Download 

http://pastebin.com/jZUAbtKe

Co dodaje:

Po naciśnieciu prawym przyciskiem myszyn na owce 

słychać eksplozje tnt, która oczywiście nam nic nie zrobi:)

Uwagi:
Skrypt jest zrobiony dla funu. Więc proszę nie hejtować.
Uwaga skrypt jest napisany w 2 linijkach :O!

Pack
Wersja: beta v0.4

Download:

Skrypt będzie opublikowany w marcu.

Co dodaje:
Skrypt dodaje pakiety dzięki, którym możemy wygrać

różne przedmioty takie jak kilof, miecz, czy nawet diament.

Komendy:
/pack -
 zakupujemy pakiet startowy za 10 szmaragdów
Dzięki pakietowi startowemu możemy otrzymać inne pakiety

takie jak pakiet górnika, pakiet rolnika itp.
/pack sprzedaj - pozwala nam na sprzedanie zakupionego pakietu,

dzięki sprzedaniu ów pakietu startowego zyskamy 20 węgla.

/pack oddaj <nick> - oddajemy denmu graczu startowy pakiet.

Dodano 15.02.2014
+ nowe pakiety 
+ nowe komendy

Nowe Pakiety +
Rolnik
Lucznik
Cygan ( new:DD)
Wojownik ( new )
Budowniczy ( new )

+ Nowe Komend+
/packpomoc - pokazuje nam menu pomocy

/packprocent - pokazuje ile mamy procent zeby wygrac dany pakiet
/packautor - Autorzy czyli
 LiteSkript (Ja i Darok)

/packsklep - Co możemy dostać za sprzedanie pakietu startowego
/packinfo - ważne informacje przekazywane przed administracje oraz nas.

Bugi
Przy zakupie więcej niż 10 pakietów startowych zeruje
Pakiet Łucznika nie usuwa łuku ( jest linijka żeby usuneło ale on ciągle się odnawia)

Piszcie jakie skrypty mogę napisać :)
Resztę skryptów dodam później. Czyli 
będę aktualizował.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Napisz skrypt na losowanie.

Za pomocą przedmiotu (ID 36 lub 35) możemy wylosować przedmiot przez nas ustawiony np.zestaw szczęściarza, który daje 5 losów lub zestaw bibliotekarza, który daje 15 x biblioteczek i enchanting lub jakieś pojedyncze przedmioty np.diament . Najlepiej prostą konfiguracje . Działanie skryptu na danym świecie . Komenda /loteria, w której sami możemy ustawić informację. Rozdawanie losów wszystkim graczom za pomocą komendy "/loteria daj all <ilosc> <powod>" i przykładowy komunikat "Gracz rozdal(a) wszystkim <ilość>x kuponow loteryjnych. (Powod: test) . Wtedy komenda dawała by item o nazwie "Kupon Loteryjny" . Jeśli chcemy dać innemu graczowi to argument all zmieniamy na nick np. DomT2000 i wtedy mamy komunikat "Gracz przekazal(a) <ilość>x kuponow loteryjnych graczowi DomT2000 . (Powod: test) . Wtedy gracz o tym nicku otrzymuje te kupony . Ostatnia rzecz ,to rozdawanie kuponów automatycznie co dany czas dla graczy przebywających na serwerze.

Opublikowano

Napisz skrypt na losowanie.

Za pomocą przedmiotu (ID 36 lub 35) możemy wylosować przedmiot przez nas ustawiony np.zestaw szczęściarza, który daje 5 losów lub zestaw bibliotekarza, który daje 15 x biblioteczek i enchanting lub jakieś pojedyncze przedmioty np.diament . Najlepiej prostą konfiguracje . Działanie skryptu na danym świecie . Komenda /loteria, w której sami możemy ustawić informację. Rozdawanie losów wszystkim graczom za pomocą komendy "/loteria daj all <ilosc> <powod>" i przykładowy komunikat "Gracz rozdal(a) wszystkim <ilość>x kuponow loteryjnych. (Powod: test) . Wtedy komenda dawała by item o nazwie "Kupon Loteryjny" . Jeśli chcemy dać innemu graczowi to argument all zmieniamy na nick np. DomT2000 i wtedy mamy komunikat "Gracz przekazal(a) <ilość>x kuponow loteryjnych graczowi DomT2000 . (Powod: test) . Wtedy gracz o tym nicku otrzymuje te kupony . Ostatnia rzecz ,to rozdawanie kuponów automatycznie co dany czas dla graczy przebywających na serwerze.

Postaram się go napisać :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Ujdą. Widywałem lepsze.

Będę się strarał lepszę robić: )

Opublikowano

Skrypty nie są najgorsze, lecz polecam pobawić javą jest o niebo lepsza, skrypt nie ma większej przyszłości ;)

Pozdrawiam.

Java jest o wiele lepsze ale za tem trudniejsza. Może kiedyś poucze się javy :)

Opublikowano

Fajniuśkie skrypty, tylko szukam czegoś bardziej pod survival+frakcje.

Coś do wpływało by bardzo na PVP, sam nie wiem.. Yhh..

Opublikowano

Fajniuśkie skrypty, tylko szukam czegoś bardziej pod survival+frakcje.

Coś do wpływało by bardzo na PVP, sam nie wiem.. Yhh..

Może kiedyś skrypt na sojusz napiszę. :)

Opublikowano

umiałbyś napisać skrypt że gracze tworzą klany i zapraszają członków mają swój ranking nie chce żeby własne strefy tak jak w factions /f claim

Opublikowano

umiałbyś napisać skrypt że gracze tworzą klany i zapraszają członków mają swój ranking nie chce żeby własne strefy tak jak w factions /f claim

Czyli chodzi ci o klany ;P. 

Klany, gildie to nie dla mnie:D. 

@ref

Opublikowano

@up fakt takie pluginy/skrypty zajmują 2 tyg (jeżeli mają być takie jak na mchc/skkf) Ja sądzę że lepiej nie używać skript jak jest powyżej niż 200 osób online bo wtedy wywala serwa. 

POTEM BEDZIE SYGNATURA

Opublikowano

@up fakt takie pluginy/skrypty zajmują 2 tyg (jeżeli mają być takie jak na mchc/skkf) Ja sądzę że lepiej nie używać skript jak jest powyżej niż 200 osób online bo wtedy wywala serwa. 

Skrypt bardzo sie różni od pluginu :P. 

Można powiedziec że w skrycpie mamy ograniczenie. W pluginach robimy co chcemy (ale trzeba znać jave). 

Opublikowano

Skrypty ładne :) Podoba mi się ten na Heal a i jeszcze jedno... Zmień ten niebieski bo aż oczy razi. Trudno go rozczytać ;/

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Skrypty ładne :) Podoba mi się ten na Heal a i jeszcze jedno... Zmień ten niebieski bo aż oczy razi. Trudno go rozczytać ;/

Nie ma problemu :)

Opublikowano

Mogę zlecić Ci napisanie jakiegoś skryptu, a Ty jeśli będziesz umiał napiszesz go?

Opublikowano

Super skrypty. Moglbys przygotowac paczke pluginow przydatnych pod fb i minigames? Zeby byly w jednym archiwum?

Opublikowano

Ty może ogarnij skrypt HealItem ... Przyjrzałem się mu max. minutę i znalazłem 2 błędy ... 1. Ogarnij zezwalam na : "zmiane dropu" ? Co tam dropi ? ... Albo jeżeli gracz ma 5 diamentów a pod tym else i wiadomość " nie masz 5 sztabek złota " ... +/- 30 linijek i tyle błędów ...

Opublikowano

Fajne skrypty, mógłbyś zrobić więcej skryptów na trollowanie :D Mam nadzieję, że skrypt Pack się uda, możesz dodać do niego np. menu (Skript Plus), a co do bugu z łukiem to nie wiem co może być zbugowane, ale jeżeli łuk nie jest nazwany, to niech ma nazwę i wtedy usuwasz łuk o tej nazwie ;p

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

Ty może ogarnij skrypt HealItem ... Przyjrzałem się mu max. minutę i znalazłem 2 błędy ... 1. Ogarnij zezwalam na : "zmiane dropu" ? Co tam dropi ? ... Albo jeżeli gracz ma 5 diamentów a pod tym else i wiadomość " nie masz 5 sztabek złota " ... +/- 30 linijek i tyle błędów ...

Wiem:D, ale pracuje nad kolejną wersją 

1. Ciii.. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...