Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drukarka wydrukowala mi jakies licencje i pisze kara 100.000$

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam duuzy problem a mianowicie wczoraj zresetowalem kompiter y wlaczylem drukarke a tu nagle samoo mi drukuje jakaw licencje (na 3 strony). licenjca jest cala po angielsku i posze cos o nielegalnym oprogramowaniu potem pisze ze w tym oprogramowaniu sa postacie. napisy fabula... wie chodzi o gre i pisze cos o 2K Games < wydaje mi sie ze to jakas gra. niewiem czy to zbieg okolicznosci czy nie ale przestal mi dzialac internet. teraz pisze z komorki. jak patrzylem nastepnie w komputerze skrot do tej strony 2k games

utworzylo sie akurat wtedy kiedy zainstalowalem gre stronghold 2 Deluxe. nastepnie zpachowalem i pisalo aby zresetowac komputer. zresetowalem nastepnie wlaczylem drukarke i zaczelo mi to drukowac. i niewiem o co chodzi bo internet przestal mi dzialac wczesniej jak zainstalowalem stronghold ale wylaczyl sie jak gralem w assassin creed black flag i mozliwe ze to przez to. ale nwet jezeli to jak mogli wejsc na na komputer ? jak kogli mi sami wydrukowac ta licencje skoro nie mialem internetu ? PRrosze o wielka pomoc

Opublikowano

sam kliknąłeś w czasie instalacji by drukowało licencję na którą się zgodziłeś jak instalowałeś

czekała sobie w kolejce drukowania jak drukarka była nieczynna

jedyna nasza pomoc ma się sprowadzić do zalecenia wywalenia wydrukowanych kartek do śmietnika , potrafisz to zrobić sam czy nadal oczekujesz tutorialu ( może się ktoś zlituje i napisze, przynajmniej obrazkowy )  ?

innym problemem jest znajomość angielskiego technicznego, jak widać nie znasz go na tyle by zrozumieć co wydrukowało.

nie przejmuj się, licencje to w sumie bełkot dla większości i tak nie zrozumiały poza prawnikami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ok. dzieki. tez tak myslalem ale nie mialem pewnosci i wlasnie zastanawialo mnie jak oni mogli mi to wydrukowac skoro nie mialem internetu. jsk by soe podlaczyli do mnie ? a druga sprawa ten internet. myslalem ze wszczepili mi jakies gowno przez ktire nie dziala net ale moze to byc zbieg okolicznosci ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...