Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otoz mialem woja 35 lvl i nim dropilem na metkach z rekawica zlodzieja w M2. Ale zwalilem te postac poniewarz nabilem jej 41 lvl ;/ a gram i tak ninja. Wiec czy na metkach zazdrosci (35lvl) majac 41 lvl dobry bedzie drop z rekawica zlodzieja. Chce wiedziec by nie wydac kasy na rekawice na marne. za pomoc dam 5 :)

xnzn.jpg

Opublikowano

Sluchaj, najlepiej powiedz ile masz defa , skille i eq. Jak bedziesz miala w miare dobre eq to mozesz sprobwac na metki cienia. Zawsze moze kamyk duchowy i KU dobre dropnac

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Sluchaj, najlepiej powiedz ile masz defa , skille i eq. Jak bedziesz miala w miare dobre eq to mozesz sprobwac na metki cienia. Zawsze moze kamyk duchowy i KU dobre dropnac

Narazie eq mam slabe podstawowe 250 defa bo przestalem nim grac i kupilem eq na ninje. Pozatym ja sie pytam czy bedzie dobry drop na tym 41 lvl na metkach w M2 x rekawica zlodzieja. Chodzi o Silne kd +3 czarowane ostrza itp. Na metki cienia nadejdzie czas jak odnowie eq.

xnzn.jpg

Opublikowano

Zacznij FB łowić. Uzbieraj na good eq. Kup sobie Smiert +9 i ribka +9 sr.25 + helm od 21 +8 i pieciokatna +7. To powinno na metka cienia wystarczyc

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Zacznij FB łowić. Uzbieraj na good eq. Kup sobie Smiert +9 i ribka +9 sr.25 + helm od 21 +8 i pieciokatna +7. To powinno na metka cienia wystarczyc

Ale ja chce wiedziec czy bedzie dobry drop na 41 lvl na metkach zazdry z rekawica zlodzieja, a nie mi tu gadasz o metkach cienia..... <_<

xnzn.jpg

Opublikowano

Myślę , że powinno dropnąć Ci coś ciekawego ... ( Mi kiedyś na 60 lvl z metka zazdrości dropło kd speeda +4 xD )

Opublikowano

moim zdaniem o wiele lepiej sie dropi np 10 lev w m1 kupujesz dobre eq za 2kk a w ciagu godziny zarabiasz jego dwukrotnosc.wystarczy ze oblukasz miejsca w ktorym metkiny wystepuja i godzine. jak ja zobaczylem w krolestwie jinno to o 9 respi sie najwiecej metinow a wystepowanie to mozna zobaczyc na jakiesc stronke lub sememu:)

Opublikowano

moim zdaniem o wiele lepiej sie dropi np 10 lev w m1 kupujesz dobre eq za 2kk a w ciagu godziny zarabiasz jego dwukrotnosc.wystarczy ze oblukasz miejsca w ktorym metkiny wystepuja i godzine. jak ja zobaczylem w krolestwie jinno to o 9 respi sie najwiecej metinow a wystepowanie to mozna zobaczyc na jakiesc stronke lub sememu:)

A gdzie dokladnie sa te duze respamy w jinno? Za odpowiedz dam ci 5*

xnzn.jpg

Opublikowano

łohoho , wystarczy , że pojedziesz od prawego górnego rogu do prawego dolnego rogu i masz około 3 metki (1 tez sie respie od poludniowej czesci miasta przy tym takim domku

Opublikowano

Jak dla mnie warto zrobić 3 hary. :) mozna rownież z kimś z rodziny albo z kolegów, koleżanek

1- expisz nim jak najwiekszy lvl

2- robisz 13-18lvl kupujesz eq +7-9 i bijesz metki w m1 i w max. 2dni kasa Ci się zwróci (jestes w gildii i oddajesz expa zeby nie wbic dalszego lvl)

3-wbijasz 29-36lvl kupujesz extra eq i bijesz metki w m2 kasa też Ci się wzróci (jestes w gildii i oddajesz expa zeby nie wbic dalszego lvl)

A tym wojem mozesz pojsc na metki (pustynia), ezo dropac riby, albo v1 expić i coś dropnąć :)

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

W m1 shinso metki na 30 lvl są często na zaprzysiężonych (prawy górny róg mapy) pochodz tam jak niema zmien ch jak tam przejeżdżam to często metki na 30lvl spotykam pozdro :D

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Pasjonat
Opublikowano

W m1 shinso metki na 30 lvl są często na zaprzysiężonych (prawy górny róg mapy) pochodz tam jak niema zmien ch jak tam przejeżdżam to często metki na 30lvl spotykam pozdro :D

Od kiedy w m1 są metki 30lv?

.

Opublikowano

na 41lv? słabo, lepiej zrobić nową postać i możesz nawet 25lvl trzymać, lecz radzę 35 (bojowiec) i wpłacaj expa na gildie

a tym 41 możesz podłapywać się na dt i ulepszać coś, albo jak pisali wyżej kupujesz eq i metki cienia, ale wbij 42 na smoczą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...