Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt vMineCraft

Vayner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz dość tych ciągłych aktualizacji? 

Już masz mdłości gdy widzisz tego starego, nudnego MineCrafta? 

Chciałbyś żeby Twój MineCraft stanął w końcu na nogi?

Projekt "vMineCraft" jest dla Ciebie! 

Tworzę ten projekt z podstawowym celem - nie chcę żeby te zasrane aktualizacje wychodziły co 2 dni!

Ta potrzeba ciągłego aktualizowania, pobierania, czekania na aktualizacje modów! Po co to komu?!

vMineCraft jest tak jak by Minecraftem 2, zostały tu zmienione całkowicie textury, 

GUI, dźwięki, dodano modyfikacje które umilą wam grę!

A to wszystko jest bardzo łatwo zainstalować!

Projekt vMineCraft posiada własnego Launchera!

Projekt bazuje na wersji MineCrafta 1.6.2, dlatego iż będzie ciągle ta sama wersja (będą zmieniane tylko jakieś tekstury,

poprawki błędów, tłumaczeń itp) będą ciągle dodawane modyfikacje, nawet i Ty możesz je zrobić!

Projekt vMineCraft jest realizowany specjalnie dla Ciebie! Będziesz mógł grać w swoją ulubioną grę

z jeszcze większą przyjemnością! Tekstury które dodaliśmy dodały grze klimatu. 

Utrudniliśmy co nieco rozgrywkę, zwiększając siłę potworów!

Zoptymalizowaliśmy grę, dzięki czemu nie będziecie odczuwać już tak ogromnych spadek fpsów!

A to wszystko za darmo!

Projekt vMineCraft będzie udostępniony do pobrania 28 lutego!

Daj "Lubię to" Jeśli podoba Ci się idea tego projektu.

Jeśli masz jeszcze jakieś sugestie to poprostu napisz - napewno je zrealizujemy ;)

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Nie wiem, wątpię, aby coś takiego wypaliło. Poczekam jeszcze do tego 28 lutego i wtedy podam bardziej obiektywną opinie, bo narazie to nie zapowiada się kolorowo! 

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Wolę zainstalować sobie mody, fajne teksturki i pograć na jakimś serwerze, niż ściągać oddzielnego klienta na którego nie ma nawet serwerów.

Opublikowano

Hmm.... Zapowiada się ciekawie, lecz gra na multiplayer jest o wiele lepsza, granie na singlu szybko się nudzi. No cóż, dajmy szansę na wykazanie się :) Czekamy do 28 lutego ;)

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada wystarczy tylko poczekać

do tego 28.

A czy są już jakieś informacje screenshoty,jakieś ciekawostki co będzie ?

Ciekawe tylko czy to wypali i czy niebędzie buguw

76561198151853599.png
Opublikowano

Możliwe, że wykorzystam, jednak chciałbym, aby były następujące rzeczy:

- możliwość stworzenia serwera

- aby klient bazował na 1.6.4

To chyba tyle, zobaczymy poczekam do tego 28. Powodzenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kochani, możliwość dołączenia do serwera/stworzenia go była i będzie! 

Teraz pozostaje pytanie czy chcecie abym zaktualizował cały projekt do 1.6.4 czy ma być 1.6.2

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Kochani, możliwość dołączenia do serwera/stworzenia go była i będzie! 

Teraz pozostaje pytanie czy chcecie abym zaktualizował cały projekt do 1.6.4 czy ma być 1.6.2

Ja ma to faktycznie wypalić to na 1.6.4 lepiej ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

//Ważne info

Tak jak prosiliście, projekt zaktualizowany na 1.6.4 ;)

@down

Tak, dokładnie. Wszystko zależy od nas i dokładamy wszelkich starań aby ten projekt wypalił :)

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Ja również uważam, że projekt nie wypali, ale wszystko zależy od Was.

Opublikowano

Cholera, jestem zmuszony wrócić do 1.6.2 ponieważ pojawiają się błędy z modyfikacjami itp. 

Niestety, vMineCraft musi być na 1.6.2 ;) Według mnie to jest lepsze bo mam większe pole do manewru :)

@down

Staram się jak mogę żeby nie było żadnych problemów z grą, zapewniam że gra 28 lutego

będzie w pełni gotowa do grania ;)

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Nie wierzę, żeby amator, który piszę grę w domu, potrafił coś takiego wykonac bez masy błędów. Mogę się założyć że nie wypali.

Opublikowano

Mi się wydaje, że projekt wypali, ale aby tak się stało polecam po wydaniu nowej wersji minecraft 1.7, 1.8 itd. żeby wasza gra (mod) wyświetlał(a) zapytanie czy pobrać dodatki, które istniały by jako mody, a nie aktualizacje całego silnika.

Mam też jeszcze wiele innych pomysłów, jeżeli chcecie je wysłuchać to zapraszam na PW lub gg: 25648057

Opublikowano

Aktualizacja launchera! Poprawiono bugi z oświetleniem występujące w domyślnym minecrafcie, przykład: (bez texture packa)

hf51s.jpg

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Taka mała propozycja możecie zmienić jasność w nocy tzn. W MineCrafcie w nocy jest troszku za jasno jak na mój gust. Taka HardCorowa noc by moim zdaniem była spoko ;3

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

Taka mała propozycja możecie zmienić jasność w nocy tzn. W MineCrafcie w nocy jest troszku za jasno jak na mój gust. Taka HardCorowa noc by moim zdaniem była spoko ;3

Dobry pomysł, napewno go zrealizujemy :)

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

I jeszcze jedno ale to później jak bd robił serwer do swojego launchera. I jeżeli dodasz jakieś nowości których nie ma w standardowym serwerze. Dobrym pomysłem było by zrobienie API pomogło by to wielu ludziom. ;)

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

I jeszcze jedno ale to później jak bd robił serwer do swojego launchera. I jeżeli dodasz jakieś nowości których nie ma w standardowym serwerze. Dobrym pomysłem było by zrobienie API pomogło by to wielu ludziom. ;)

Narazie myślimy nad samą grą a nie serwerem, na serwer trzeba wyłożyć sporo hajsu. Może jak vMinecraft

się przyjmie to się znajdzie jakiś sponsor :)

//Ruszają zamknięte beta-testy jeśli ktoś chce otrzymać dostęp - pisać PW.

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Aktualizacja! Dodałem meble, typu wanna, umywalka, kibelek , różnego rodzaju lampki i dekoracje!

Dodałem również modyfikacje znaną wam z serii (oczywiście jeśli oglądacie) znanych youtuberów takich

jak reziplaygames, czyli minecraft na modach. A modyfikacja to The Twilight Forest, myślę że już wszyscy

powinni kojarzyć po nazwie ^^

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...