Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obejść "Opiekuna Ucznia" ?

apollo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w szkole mam pewien problem otóż mamy tam założone "Opiekuny Ucznia"

http://www.opiekunucznia.pl/

. Kiedyś dało się wejść wpisując : l:Administrator , h:zaq1@wsx , albo wchodząć na to konto i działać jako admin. Niestety po formatowaniu w szkole hasło nie działa bo zostało zmienione , czy jest jakiś sposób na obejście tej blokady ?. Strony typu kproxy.com są po blokowane.

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

bez znajomości hasła raczej nie

ze znajomością tej sieci i konfiguracji programu dla dobrego informatyka to chwila by złamać zabezpieczenie

pech dla ciebie bo trzeba tam być by to zrobić czyli nikt ci nie napisze jak to zrobić do czasu aż będzie na twoim miejscu fizycznie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Spróbuj: zaq1@#$

Albo zaloguj się na admina i zabij to ścierwo, u nas domyślne hasło (zaq1@WSX).

Opublikowano

bo to są domyślne hasła programu zaraz po zainstalowaniu , jak administrator zapomni je zmienić to działa cały czas :) 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

wiedza znowu tak strasznie nie potrzebna, kiedyś w jakiejś pracowni przeglądałem normalnie internet w Exploatorze windows , hehe 

jak widać zależy od praw dla programu i w tym przypadku explorer miał pełne prawa dostępu do netu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

U nas podobnie bo mają cenzor i nawet moj kanał youtube jest zablokowany (a caly yt dostepny). Moje rozwiazanie problemu:

Zostawiam w domu kompa, i lacze sie ze szkoly do niego zdalnie :)

ale szczerze mówiąc: co Ty za dużo zrobisz w ciągu 45 minut? Kompa w domu nie masz? Przecieź w domu sie nasiedzisz, a w szkole się ucz.

Opublikowano

@Sweet Jesus Uczyć a nie siedzieć i bawić się w necie powiadasz. Niestety cenzor blokuje prawie wszystko , ostatnio mieliśmy nauki w gimpie , oczywiście na moim komputerze nie ma zainstalowanego , więc chciałem pobrać i niestety . . . cenzor. A w dodatku teraz na DINUTK składamy PC i większość osób tylko siedzi i nic nie robi. Jedyne co można zrobić to przez virtualboxa coś działać na internecie ale tam strasznie zacina i klatkuje.

Opublikowano

Nasz cudowny nauczyciel nie zna hasła , a ten który zna nie poda bo nas ostro ciśnie na lekcjach z kodów itp. Chodzi mi o te lekcje na których można posiedzieć , bo np: jest czas wolny albo tak jak teraz są trzy komputerki do składania , a reszta siedzi i zamula , czasami nauczyciel nawet zwalnia połowę klasy bo jest zablokowane wszystko a on nie zna haseł , bo nie jest moderatorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...