Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto odpalać moda?

Katuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam surke 53 lv na plu ma 13k hp 350 defa fms +9 37sr czarowane i strach m6, wir m4 i chcialbym szybko wbic 61 lv. Bez moda ogarniam 3 - 4 grupki szponow w v2 z buffem 26%. Czy oplaca sie ryzykowac banem zeby expic na wh do 61, czy prawdopodobienstwo bana jest zbyt wysokie? Na graczy moglbym uwazac ale boje sie o logi. Prosze o pomoc.

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

Witam, mam surke 53 lv na plu ma 13k hp 350 defa fms +9 37sr czarowane i strach m6, wir m4 i chcialbym szybko wbic 61 lv. Bez moda ogarniam 3 - 4 grupki szponow w v2 z buffem 26%. Czy oplaca sie ryzykowac banem zeby expic na wh do 61, czy prawdopodobienstwo bana jest zbyt wysokie? Na graczy moglbym uwazac ale boje sie o logi. Prosze o pomoc.

Według mnie jak masz fajne EQ i dobrą postać(jak widzę)

to nie opłaca się ryzykować.

Nigdy nie jesteś pewien, że cię nie wyłapią albo ktoś cię zgłosi do administracji.

Ja z takim EQ nie polecam ;)

Opublikowano

Dokładnie, lepiej nie baw się na WH bo to 90% szana, że stracisz konto.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ostatnio przytrafiła mi się sytuacja że byłem szpiegowany przez członka teamu gdy expiłem buffa w v3, mam 92lvl nigdy nie grałem na hackach a jednak mnie szpiegowali. Podczas grania miałem przycięcie, mrugnął znaczek gm nad postacią gm. Zorientowałem się że to gm, napisałem "siema gm", on odpisał, speszył się jego zauważeniem i poszedł sobie :P .

Lepiej nie ryzykować

Opublikowano

na pl chyba jest coś takiego że automatycznie daje ci bana jak masz jakiś inny plik jak oni mają coś takiego jest ale nie jestem pewien musisz sie dopytać 

11211199701050204044.png

Opublikowano

po logach itp. nawet nie licz ze sprawdzaja na pl ( chyba by nie mieli co robic ) jedynie co to gracz moze cie strzelic :)

gm w tych czasach jedynie co robi to idzie zobaczy czy nie ma fb. kolo rybaka i wychodzi ;)

Opublikowano

Nie ma co się bać o bana za moda , bo za bardzo nie banują , chyba że jakiś gracz zobaczy że bocisz i Cię zgłosi ... gameforge nie może zobaczyć czy grasz na kamerze czy normalnie , no chyba ze gm ci wbije na invie koło postaci jak Cie nie bedzie przy pc i bedzie ci komputer na automacie leciał , jak przy kompie bedzisz i będzie to wszystko w miarę naturalnie wyglądać to może obyć się bez zbanowania konta..

Opublikowano

Prawdę mówiąc ja bym też nie ryzykował postać masz fajną i naprawdę nie warto.Lepiej się sam pomęczyć troszkę niż konto stracić ;x

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

A czy to odpychanie na koniu a raczej jego brak jest wykrywane przez logi? Nie chodzi tu o graczy bo bede uwazal :P Z góry dzieki

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

A czy to odpychanie na koniu a raczej jego brak jest wykrywane przez logi? Nie chodzi tu o graczy bo bede uwazal :P Z góry dzieki

Pewnie, że jest. Czy grasz na nieodpychaniu czy na wh to jeden chuj bo to i to jest widoczne.

Niby widać, że odpychacz ale też widać jak zadajesz hity w moba gdy jest niby odepchnięty. Jak masz sporo na krytyka to jeszcze bardziej się rzuca w oczy.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czyli jednak zostane przy uczciwej grze :) Dzieki za pomoc temat można zamknąć

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...