Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto dalej ?

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy warto grać na tym koncie

Serwer:amerykański glob 4 albo 8 (nie pamiętam który)

Hale: 2

Statek:goliat i vega

Drony:8 irysów na 6 lvl 10 % apisa

Lasery:ok.20 lf3 reszta lf2

Lasery part2 :P:x1 10000 kupuje mi się automatycznie x2 ok.1009 x3 ok.4500 x4 ok.100

Pet:6 lvl (zbieracz,naprawa,kamikadze 3lvl)

Level:16

Ranga:szeregowy podporucznik(nie pamiętam dokładnie)

PP:20

Firma:EIC

Czy zrobić nowe konto na PL3 czy grać dalej na tym . ( na amerykanński glob mało ludzi gra )

Opublikowano

Jeżeli nie masz z kim grać na tym serverze to go zmień na PL1 chyba gra najwięcej ludzi.

Najwiecej gra na europejskim globie 1

Konta dobrego nie masz. Zrob nowe, i pusc na nim OS'a zeby zbieral boxy.

Opublikowano

jeżeli tak mówicie to chyba zmienie :/ wszystko od nowa . Ale na jakim serwie mam grać ?

Opublikowano

Os na serwio działa, były juz jakies bany za niego?

Na jakim serwie ?
Opublikowano

Jakim cudem masz 6lvl peta i kamikaze 3? o.O

Sorrki pomyliłem się 2 lvl kamikadze a tak wogóle już ma 7 lvl :)

I teraz podam nowe staty mojego konta i wycencie jeszcze raz czy warto grać .

3 hale

Statki:goliat,vega, i ten za 45 k uri i w rezerwie levonek

Drony:8 irysów apis 10%

Pet:7 lvl 2lvl kamikadze zbieracz napraw i combo naprawa

Skalb:all 11 lvl

Lserki:lf3 all w statku dronach i pecie

Laserki part 2:x1 automatick 10000 x2mało x3 7000 4 mało

Opublikowano

No a czemu nie warto grac dalej? Moze konto nie jest jakis full wypas ale ciezka praca i checiami duzo osiagniesz..

Opublikowano

No a czemu nie warto grac dalej? Moze konto nie jest jakis full wypas ale ciezka praca i checiami duzo osiagniesz..

Ciężka praca to mało powiedziane, nawet na boxach i bociku zajmie mu to parę miesięcy nim zrobi ,, jakieś '' konto/

@topic O ile wolisz harować a obok mieć kolesia co zrobił taaak dużo a nawet nie ma chociażby w połowie takiego czasu jakiego ty poświęciłeś na bicie alienów czy na zbieranie boxów ;)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ale jak koledze chce sie grac od Flaxa to niech gra, niech sie namysli czy sie oplaca grac od zera mozna powiedziec, wybor nalezy do niego..

Opublikowano

ale jest też tak . Ja mam te konto od 2011 roku :P a inni mają od pół roku i mają owiele lepsze konto niż ja :(

Opublikowano

Zapewne wybocili lub wysylaja sms na mhh, co w tym dziwnego ktos laduje kase to sie nie dziw..

Opublikowano

Jezeli chodzi o Polskie serwery duzo ludzi to oszusty wystawiaja konta na tablicy podrabiaja ze maja po 10lf4 a zachwycony kupca mu placi psc lub doladowania i do widzenia, sprzedawca ucieka.. Jezeli admin sie zgodzi to zrobie taki temat bo juz zostalem oszukany na tablicy 3 razy, i kazdy by dawal aukcje zlodzieja, i by juz nikt nie kupowal od nich..

Opublikowano

Bo na tablicy to nie ma handlu... Tam tylko można przejrzeć oferty i tyle. Jak chcesz coś kupic w DO to tylko przez allego. Tam jak cie ktoś oszuka to wystawiasz negatywa i chlopak może zapomnieć o koncie na allegro

Opublikowano

Ale zacznijmy od tego ze nawet na allegro juz nie kupisz bezpiecznie, kazdy ma juz do bp/fb/wp przydzielone konta..

Opublikowano

Ale zacznijmy od tego ze nawet na allegro juz nie kupisz bezpiecznie, kazdy ma juz do bp/fb/wp przydzielone konta..

Nie martw się , allegro szybko radzi sobie z takimi cwaniaczkami , innymi słowy nikt Cię tam nie zrobi w konia.

Opublikowano

ja gram na global ameryka 4 i jakos cie nie kojaze a mam tam 21 lev , i wsyscy polacy u mnie w klanie.A czy dalej grac bo malo ludzi ,,, To ma swoje plusy i minusy plus to ze sie w spokoju dorabiasz a minus po banach mniej ludzi.Ale nie uwazam ze ten serwer jest pusty bo jest kogo ubijac:)

Opublikowano

ja gram na global ameryka 4 i jakos cie nie kojaze a mam tam 21 lev , i wsyscy polacy u mnie w klanie.A czy dalej grac bo malo ludzi ,,, To ma swoje plusy i minusy plus to ze sie w spokoju dorabiasz a minus po banach mniej ludzi.Ale nie uwazam ze ten serwer jest pusty bo jest kogo ubijac:)

Piootr25 to ja dzielnicowy z twojego klanu zbierałem dziś boxy z tobą na 4-2 i ubijaliśmy też wegi MMO . Jestem w twojim klanie . :)) Kojarzysz mnie ?
Opublikowano

bardzo się ciesze :) Aha temat do zamknięcia bo zaczyna sobie kazdy pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...