Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie eq na V2 Sura WP 53 lvl

Katuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie eq, co zmienić, ile hp i ataku potrzeba, żeby ogarniać z 5-6 grupek w v2 z buffem m1? Oczywiście serwer PL Negros

moje obecne eq i skille:

czarowane m6

strach m6

wir m4

eq:

wyzywka +8

yy+7 1k hp 10 do pz kd +4

nno okragla +6

ebo +9 czyste

srebrna +8

kozaki 1.5khp

naszyj 1.5k

fms+9 sr 37 kd +3

około 350 defa

militar

biolog : zęby orka -.-

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

Srebną+9 lub inną branse 2 k hp. Najlepiej jakby w biżu było po 2 k hp. Kup sobie jakieś kolce z intem, ponieważ będzie dawać więcej ataku a założysz.kolce z intem włączysz skille i zakładasz ebo. Do ebo wbij przetopy, yy mógłby być +9 ,ponieważ każdy def sie liczy, po 19 dropią wierzchowce spróbuj z metka świadectwo dropnąć i przerób wierzcha tak aby miał 150 defa, skille w buffie słabe, a il one dają. ?

Opublikowano

dają około 23%, yy juz z 4x na +9 spaliłem, aktualnie ogarniam z 2-3 grupki a taka ilosc mnie nie zadowala, exp za wolny :p

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Witam co do Twojego ekwipunku to, powinieneś kupić/zmienić zbroje na yy +9 1.5/2k HP i 10 do pż oczywiście z kd taka zbroja jest dosyć tania więc nie powinieneś mieć problemu. Srebrną sprzedaj i kup obojętnie jaką branse z 1.5/2k hp można kupić naprawdę za  śmieszne pieniądze a więcej Ci da niż srebrna +9 ;) Skoro expisz w V2 to radziłbym Ci wywalić tarcze z nno i kupić okrągła +7/8 Na buffie chociaż jakieś eq z intem załóż jeśli nie masz, ale mimo wszystko zacznij w końcu wbijać mu skille. Teraz tak, na Twoim miejscu nawet bym nie myślał o V2 skoro siedzisz na zębach... Nie oszukujmy się, ale powinieneś zaczekać i oddać mu te zęby, przyznaj, że 60 defa to sporo jak na ten poziom gry. Reszta eq może być, FMS dobry więc w miarę szybko wytłuczesz spota. Więc jeśli zrobisz tego biologa powinieneś bez problemu osiągnąć swój cel, pozdrawiam.

Opublikowano

Dzieki za odp, wlasnie nie mam kasy na eq. Metkow cienia nie mam juz dropu, na tylko jednego metka nie oplaca sie latac na pustyni. Dzisiaj w nocy pobilem z 40 lordow w trudnym i 0 kamoli, tylko jakies ziola, gdzie moge zarabiac?

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

;)

Opublikowano

Sposobów na zarobek jest nie mało, mogę Ci zaproponować kilka, zapewne o nich wiesz ale, rożnie to bywa ;) Więc tak, polecam Ci Górnictwo, uważam, że to dobry zarobek dla graczy z niskim lv, nie potrzeba żadnego eq oprócz kilofa, ogólnie to trzeba zainwestować 80k... A zyski spore, jak na początek gry. Można wybrać się do Trudnego Lochu małp i dropić Medale konne, lecz trzeba mieć już w miarę mocne eq oraz dobrego buffa. Łowienie ryb to chyba najoczywistszy sposób na pieniądze, tu nie muszę chyba nic tłumaczyć. Jeśli chcesz bić te metki to polecam Ci pójść na górę Sohan, dość szybko je wybijesz z takim eq, a podczas czekania na resp, możesz troszkę powydobywać rud. Jeżeli bijesz metiny to tylko z rękawiczką, moim zdaniem bez 2x dropu, nie ma dużego zysku. Więc w trakcie robienia biologa spokojnie dasz rade zarobić na lepszą zbroję i ku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...