Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak łatwo się dorobić

LAMADD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak łatwo mogę zarobić uri moje eq 1 lf4 10 lf3 7 flax vega i oslłony po 5 k licze na mądre rady krychy ubijam spokojnie ale nie chce mi sie ich krencić

Opublikowano

Rob misje bij mk, poszukaj klanu jezeli grasz na pl2, zapraszam do klanu pomagamy itd licze na like .. Pozdrawiam

Opublikowano

Przy dzisiejsysz misjach to będziesz musiał dużoooo...misji robić. Mojim zdaniem jeżeli chczesz zarobić kr. to najlepiej z klanem iść na kubiki lub boss kristallon to po jakimś czasie dużo zarobisz. Ja po 3-4 godzinkach na kriśkach i lordiankach (jakoś tak) zarabiałem ok. 3.000.500 kr.(czasami nabierze mnie ochota na szybki wylocik a i lasery i rakiety trzeba kupić :P) A uri przerz ten czas dużo zarobiłem .

Opublikowano

na jakim serwerze grasz ? Jeśli PL3 to napisz na pw to ci pomogę bić dk , bdk itp . Bij siby porób misje na 1 gali i potem leć na 2 gale robić następne albo jak up lataj z klanem bic coś :)

Opublikowano

Przy dzisiejsysz misjach to będziesz musiał dużoooo...misji robić. Mojim zdaniem jeżeli chczesz zarobić kr. to najlepiej z klanem iść na kubiki lub boss kristallon to po jakimś czasie dużo zarobisz. Ja po 3-4 godzinkach na kriśkach i lordiankach (jakoś tak) zarabiałem ok. 3.000.500 kr.(czasami nabierze mnie ochota na szybki wylocik a i lasery i rakiety trzeba kupić :P) A uri przerz ten czas dużo zarobiłem .

Jeżeli ty tyle zarabiasz w 3-4 godziny tooo no wiesz ja w tyle to 20500000 zarobiłem z klanem mam 15 lvl jestem w klanie co przyjmują od 16 no to wiesz na dk mi sie nie chce siedzieć ale jak coś to na pl 1 moge pomuc (chyba tak sie to pisze xD).

Opublikowano

Jeżeli ty tyle zarabiasz w 3-4 godziny tooo no wiesz ja w tyle to 20500000 zarobiłem z klanem mam 15 lvl jestem w klanie co przyjmują od 16 no to wiesz na dk mi sie nie chce siedzieć ale jak coś to na pl 1 moge pomuc (chyba tak sie to pisze xD).

no ja nie wiem dokładnie ile zarabiam tylko tak napisałem . Nie chce mi się liczyć
Opublikowano

jak napisałem to niszcząc kryśki,kubiki idp. to za jakiś czas byś zarobił dużo uri. Ale najłatwiejszym sposobem na dorobienie się uri jest sms,przelew na uri:P

Opublikowano

Jak już to psc a nie przelew(nie zalicza raz 3 tylko kupujesz tak jak normalnie) psc masz od kazdego 15tys +5% najlepsza platnosc jaka moze byc ... Ale jak psc to kupuj np. Te z 50 bo wtedy masz +5% i do tego z 10k uri na plus..

Jak już to psc a nie przelew(nie zalicza raz 3 tylko kupujesz tak jak normalnie) psc masz od kazdego 15tys +5% najlepsza platnosc jaka moze byc ... Ale jak psc to kupuj np. Te z 50 bo wtedy masz +5% i do tego z 10k uri na plus..

Opublikowano

Co ty nie będe im premii finansował i co to za frajda jak kupie a nie sam zarobie ?

Dobrze mówisz (piszesz).

A co do tematu, to polecam bić kubiki (u mnie na serwie zawsze jakaś grupka jest, która stoi i niepier**la te kubiki :D) 1 kubik(1-2min,) ~ 130 uri. Ja tak zarabiam 6-7k/h :) Teraz jest os to można też lecieć na 4-1/4-2/4-3 i boxy zbierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...