Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Altiruss

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373292311-U247153.png

Tematyka:Strona WWW MineCraft
Wysokość:XXX
Szerokość:XXX
Kolorystyka:Obojętne, ale raczej jasne i kolorowe :)
Dodatkowe informacje od zlecającego:Robię dla kolegi stronę pod jego serwer minecraft, i nie mam kompletnie pomysłu jak ona może wyglądać :/ więc zgłaszam się do tych co mają do tego głowę ;) O KONTAKT ZE MNĄ PROSZĘ NA PM MPCFORUM!
Materiały do wykorzystania:XXX
Wynagrodzenie: Wynagrodzenie raczej nie będzie duże, ale na pewno w stopce na stronie umieszczę link do twojego profilu na mpcforum lub portfolio jak posiadasz ;) ewentualnie jeżeli uda się na mówić kolegę to może zapłaci lecz na to nie liczę bo i tak na myszne daje ok. 250 funtów.
Każde prace będą brane pod uwagę lecz zostanie wybrana ta co najlepiej nam się spodoba ;).

CZAS JEST TYLKO DO CZWARTKU :( przepraszam ale tak wyszło
Opublikowano

Chodzi ci o concept/szkic czy kompletny layout?

Chodzi mi o kompletny layout i najlepiej jakby to było coś czego jeszcze nie ma, np jak większość stron pod metin'a że mają takie inne krawędzie itp... 

Opublikowano

Czyli coś pro tylko za darmo? Nikt ci tego raczej nie wykona, a jak już by się znalazł taki "masochista" to na pewno do czwartku by się nie wyrobił. Mogę ci skrobnąć na szybko jakiś layout ale minimalistyczny i tylko pod warunkiem że wyjaśnisz mi co mniej więcej ma się w nim znajdować. Powiedzmy panel boczny, status serwera, wiesz... tego typu rzeczy. 

Opublikowano

OK, może trochę przesadziłem aby takie coś za darmo zrobić, tu masz rację, ale tak jak wyżej napisałem że mogę spróbować od kolegi kasę wyciągnąć bo kasy na to nam nie szkoda. Ale też nie musi być coś super pro, tylko aby ładnie wyglądało a nie pierwszy lepszy z internetu np, z google images. A jak byś już chciał coś zrobić to według twojego uznania ;) i byłbym wdzięczny tobie. A jak potrafisz zrobić te takie "pro super" rzeczy jak np, na stronach od metin'a to mogę też i zapłacić ;) ale to już jutro się dogadamy okk? podam ci jutro na priv IP ts'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...