Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3500zł

Paziuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbe, zrobili byście zestaw komputerowy do ceny takiej jak w temacie. Proszę tylko o to by nie była liczona obudowa i nagrywarka. Dysk SSD był jak najmniejszy (tylko na windowsa) dysk HDD miał 1tb. Ram było tylko 2x4gb. Chciałbym aby był on do gier więc prosze o lepsze części. Dziękuje z góry.

Opublikowano

Tam te 100 zł to nic. Ale karta graficzna troche nie tego wolał bym nvidie da się. ?

Sorry, dałem zły procesor. Masz z odpowiednim:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77565&s=62074&s=73104&s=77612&s=63958&s=77781&s=77632&s=27972&s=67056&s=15240

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Twoja. Niestety tamta lepsza

Co ona ma lepszego?

W zestawie radtora nie ma chłodzenia na procesor, jednak wywalasz dysk SSD i masz.

Zresztą jego zestaw masz w miare cenie, a Radioś prawie 300 zł przekroczył. Oba zestawy są dobre. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Twoja. Niestety tamta lepsza

Nie jest lepsza. W tamtym zestawie nie ma chłodzenia i jest gorsza obudowa.

Co ona ma lepszego?

W zestawie radtora nie ma chłodzenia na procesor, jednak wywalasz dysk SSD i masz.

Zresztą jego zestaw masz w miare cenie, a Radioś prawie 300 zł przekroczył. Oba zestawy są dobre. 

Przecież dałem chłodzenie. Nie są oba zestawy dobre, bo po chuj procesor i płyta główna do OC bez chłodzenia?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Sorry na zły zestaw spojrzałem. Oba zestawy są dobre, nie znasz się to nie wypowiadaj się. 

Nie pisz mi tu bzdur. Zestaw do OC bez chłodzenia jest słabym zestawem i nie pisz, że jest inaczej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie pisz mi tu bzdur. Zestaw do OC bez chłodzenia jest słabym zestawem i nie pisz, że jest inaczej.

Tyle, że narazie i tak tego OC nie musiał by robić, bo do najnowszych gier by mu wystarczyło, a chłodzenie może kupić później. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Tyle, że narazie i tak tego OC nie musiał by robić, bo do najnowszych gier by mu wystarczyło, a chłodzenie może kupić później. 

To trzeba wymienić też tą budę, bo do tego Gladiusa nie wejdzie porządniejsze chłodzenie.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...