Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , dlaczego resetuje mi się komputer po dłuższej nieobecnosci?? W dzień normalnie siedzę 8-10H dziennie.

Jednak gdy zostawiam Fishbota na noc to resetuje mi się komp po jakims czasie. Czy to wina komputera czy czego??

Opublikowano

lub poprostu masz wlaczone jakis opcje w zasilanu ze ci sie resetuje :P

Sprawdz:

Panel Sterowania > Opcje Zasilania

Opublikowano

E tam ten bot działa.. Ten wir wg. mnie nie groźny. Ja na nim łowie.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

E tam ten bot działa.. Ten wir wg. mnie nie groźny. Ja na nim łowie.

No tak ale mi chodzi czemu mi się komp resetuje jak łowie i gram w csa to nie a jak ide spać to sie resetuje. Jak kolega tam wyżej mowił że sie przegrzewał to jak gram w csa i mam włączonego metka to bardziej by się przegrzewał i już nie ogarniam o co chodzi : /
Opublikowano

Jaki zasilacz masz? I podaj konfiguracje komputera (procek , ram , karta graficzna).

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

moim zdaniem to wina fb poniewaz ma trojany, jest wir Spoofergg czy jakos tak...

ten wirus prawdopodobnie wysyla jakies informacje przez gg ale nie jestem pewny ;p

pozdro

Opublikowano

zmień fb bo możliwe że to przez nie go ja kiedyś miałem fb tego 1.3 to miał 1wir i mi się komp psuł od nie go np się duże litery pisały myszka nie działała i musiałem res kompa więc spróbuj sharkbotem przez 1nockę

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Możliwe, że komp ci się wyłącza po pewnym czasie nie używania go, postaw fishbota, włącz program powtarzający ruchy np. myszki (np. Tasker) i nagraj kręcenie myszką wokół ekranu i postaw tak na noc i zobacz czy ci się resnie komp czy nie :)

Opublikowano

Jak siedzisz 8h/10h dziennie i do tego dochodzi np. 8h w nocy to sie nie dziwie, że ci komp nie wytrzymuje ;D

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...