Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Surowce Gun Smith Shop Warrock

noopr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chciałem zapytać co robić z tymi różny pierdółkami cosie dostaje takie srebro kamień i coś tam jeszcze? Co i jak bo nie wiem chyba to do tego 2 item shopu jest i wydaje mi sie że jest to potrzebne do zrobienia broni...Ale nie wiem czy to wgl sie opłaca co i jak? Wiecie może do kiedy bedzie event na śnieżki i czy są teraz jakieś eventy w których warto brać udział coś do wygrania jest czy coś?

Dzięki za odpowiedź tam plusa czy co tam sie daje:) Like;p itp.

a i czy jak wezme te z kuponów premke na 1 dzień to czy bede mógł kupić 5 slot? i do kiedy jest ten event na kupony albo od kiedy chodziać mi powiedzcie to samo ze śnieżkami od kiedy to jest?I gdzie można zdobyć famasa i ten med kit dla assaulta i plecaki? Dają coś za grę na zombie?Dzięki za pomoc:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Tak, te kamienie są potrzebne do wytworzenia broni w Gun Smith Shop. Do tego trzy wymagane bronie oraz 15000 dinarów. Nie ma 100% szansy na powodzenie, a broń dostaniesz na tyle ile masz łącznie trzy bronie z których wytwarzałeś. Reasumując, masz trzy bronie na 30 dni każda, udaje Ci się wyrobić broń i otrzymujesz ją na 90 dni (30 + 30 + 30). 

2. Co do eventu na śnieżki nie jestem pewien ale pewnie do końca miesiąca go zostawią, o innych eventach nie słyszałem.

3. Nie będziesz mógł kupić 5 slotu. Co do kuponów nikt nic nie wie.

Opublikowano

Co do famasa i tych plecaków.

Famasa możesz zdobyć tylko kupując go na stronie za NX, gdy jest dostępny.

HP Kit i plecaczek wypada za gold/plat key'a, którym otwierasz Supply Box'y

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Co do broni to polecam wszystkie z wyjatkiem mp7tc. Strasznie wolne jest, a co za tym idzie nieprzydatne.

Za zombii nie ma juz nagrod, ale nadal jest cos expa i dinarow :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ostatnie pytanko a co za różnica czy wezme platinum key czy gold key i na jak długo dostaje sie tego famasa i med kit za supply boxy?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do famasa to nie wiem, czy wypada on z supply box, ale jak juz to nikle szanse i tylko przy plat key.

Roznica miedzy kluczami jest taka, ze z plat masz lepsze szanse na dobry item. Gold daje mniejsze szanse, ale wychodzi taniej.

Trudno stwierdzic co jest lepsze ... Ja wole 2x gold kupowac. Plat zwieksza tylko szanse.

Co do dlugosci itemow jest to roznie. Od 1 do 30 dni wypada. Zalezy od szczescia. Mi wczoraj za 2x gold key wypadly scorpy gold na 20 dni i scorpy red na 15 dni, a dzis za 2x gold k1 pink na 7 dni i k1 pink na 15 dni :)

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...