Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Gun Smith Shop

dawid7737

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to surowce z których możesz zbudować daną broń tak? Tam masz napisane ile ich potrzebujesz a ile masz, tak mniej więcej:

Musisz zdobyć tyle ile potrzeba aby zrobić daną broń :P

big_gun_en.png

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

moze ktos wiecej napisac o tych broniach, jaka szansa ze powstanie, gdzie najwiecej leci tych itemow, jeszcze słyszalem ze sa 2 rodzaje ich zwykle i ilepsze niebieskie

Opublikowano

Dokladnej szansy nie da sie okreslic. Da sie zwiekszyc szanse placac jakas nowa waluta. Jednak jest szansa ze sie nie uda i przykladowo ktos pisal ze dostal mp5k gold. Wiec jest ryzyko. Te przedmioty do tworzenia broni dostaje sie albo tylko na tej nowej mapie albo na kazdej. Trzeba to sprawdzic bo ja gralem tylko chwile na tej nowej i dostalem jakis tam kamyczek czy co to jest :D

Bronie, sa bardzo mocne. Jesli ich dmg w kliencie jest prawdziwe to sa one znakomite. Dodalem te bronie na swoj serwer i dsr zabija po jednym strzale, ak47 po 4-5 strzalach, a mp7 troszke slabiej bo potrzebuje te 8 pociskow. Wiec bronie sa silne. Kolorowe wersje sa jeszcze minimalnie silniejsze. Oplaca sie ryzykowac :)

Taka mala informacja od uncle weeedx'a :D

Mozna sie spodziewac w niedlugim czasie broni takich jak:

Dual scorpion pink, famas pink, mp7a1 pink, psg1 pink, ak47 pink --> te pewnie na walentynki oraz kilka calkiem nowych broni ktore wydaje mi sie ze beda dodane do wytworzenia z kilku innych jak te obecne. Wiec szykuje sie maraton broni :D

Opublikowano

Kamienie wypadają na każdej mapie a co do broni ulepszonej to dostaje się na 99% na 30 dni.

Kumpel mial p90 na 2 dni mp7 na 3 a tą 3 na 1 i wylosował tą ulepszoną na 30 dni

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

Jak dropic te kamienie? Grac tylko? Czy od czegos to zależy?

Te kamienie otrzymujesz zabijając przeciwnika lecz nie za każdym razem dostaniesz.

Możesz także wymienić 3 kupony za 1 "kamień" lub kupić 1 za 100 NX (jeśli kupujesz za NX znajdziesz je w Out Box).

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

To jest electro... Dostaje się ją na takiej samej zasadzie. Ja kupiłem każdą broń (mp7a1 ,p90 i mp5k) na 30 dni tylko tam MP7A1 miałem na 26 dni jeszcze. Dostałem zwykłą wersje tego dziwnego MP7 na 86 dni ,ale żałuję. Spluwa beznadzieja :/. Rozrzut okropny ,celność podobna. DMG porażka. Jedyny plus to wygląd. Bardzo ładnie wygląda. Co do AK to słyszałem ,że też chujowe i jedynie co polecam to tą snajperkę. Osobiście grałem. Zabija na strzała ,szybka ,w miarę celna i dużo ammo 10/5

hersygna.png
Opublikowano

Wiele osób właśnie piszę, że mp7 jest najsłabsze, ak jest trochę lepsze a co do sniperki to ocena pozostaje wam. Jeden lubisz wolniejszą i celniejszą a 2 szybszą z większym rozrzutem

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sorki za odkop ale mam pytanie dotyczace tych zółtych broni jak je zrobić bo przerobilem juz mp7 i snajperke ale dostałem zwykłe wersje a nie zółte

Nie jestem pewny ale żeby dostać te bronie to musisz je robić po przez te tickety czyli musisz kupić ten tickety a jeden ticket kosztuje 1000 nx :D ale nie jestem w 100% pewny:D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ticket tylko zwiększa szansę na powodzenie. Wydaje mi się że to jest losowe jaki kolor lub zależy na ile dni masz bronie z których wytwarzasz nową.

Opublikowano

Moim zdaniem to jest bez sensu ja się wpakowałem tak że miałem MP7 na 45 dni i kupiłem reszte broni na 7 dni myślałem że one zostają i kupiłem ten do stworzenia za dinary i wyskoczyła mi ta mała MP5 Gold na 2 slot na 60 dni ale zabrało mi MP7 :( no i tyle kasy straciłem więc nie wiem czy tak warto

Opublikowano

mam pytanie czy jeżeli nie uda nam sie stworzyć broni to to są nagrody pocieszenia?

[AK47_TC]
AK47_TC
AK47_TC_ELECTRO
DESERT_EG_GOLD
AK47_TUBE
MAG_7
MP5k_Gold
Tar21_GOLD
[MP7_AC]
MP7_TC
MP7_TC_ELECTRO
MP7A1_Cheetah
P90_SILVER
[DSR1_TC]
DSR1_TC
DSR1_TC_ELECTRO
DSR1_CAMO
WA200

Opublikowano

mam pytanie czy jeżeli nie uda nam sie stworzyć broni to to są nagrody pocieszenia?

To już całkowicie zależy od teamu nexona, od gm'a, który się tym zajmuje, od supportu ;)

Możesz liczyć na nagrodę pocieszania typu jakaś broń, dinnary, cokolwiek, lecz często to się nie zdarza ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...