Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 2000zł

hubcio112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Złożyłem sobie komputer za okolo 1800 a budzet to 2000 zł, chciałbym abyście powiedzieli czy te komponenty będą ze sobą dobrze współgrały oraz co można by było zmienić oczywiście na lepsze.

Głównie komputer ma służyć do gier, głównie to Counter-Strike oraz minecraft ale chciałbym wiedzieć jak sobie poradzi z BF 4 i GTA 5

Procesor - Intel Pentium G-2120 3,1 GHz LGA1155

Płyta Główna - ASRock B75M-DGS z podstawką LGA1155

Ram - GoodRam ddr3 4GB 1600MHz PC3-12800 (GR1600D364L11S-S/4G)

Karta Graficzna - Gigabyte GeForce GTX660 2GB (GV-N660OC-2GD)

Zasilacz - XFX Core Edition 450W (P1-450S-X2B9)

Dysk SSD - A-DATA SSD Premier Pro SP600S3 128GB (ASP600S3-128GM-C)

Obudowa - Modecom Trinks Gamingowa USB 3.0

Nagrywarka DVD - Samsung SH-S223L BULK

Co sądzicie ?

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Całkiem dobry zestaw RADTOR ale chciałbym wiedziec jeszcze jak by mi sie gralo w bf4 i w gta5 na tych zestawach. Czy nie lepszy bylby dysk ssd, daje on duzego kopa wydajnosci systemu, i wydaje mi sie tez ze podana przezemnie plyta byla by lepsza, co sadzisz ?

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Całkiem dobry zestaw RADTOR ale chciałbym wiedziec jeszcze jak by mi sie gralo w bf4 i w gta5 na tych zestawach. Czy nie lepszy bylby dysk ssd, daje on duzego kopa wydajnosci systemu, i wydaje mi sie tez ze podana przezemnie plyta byla by lepsza, co sadzisz ?

Lepsza, ale droższa i ta może być. SSD? Jak będziesz miał dodatkową kasę to możesz dodać, ale nie warto ciąć po zestawie.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...