Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer z otto.de

Seijuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Mam do was ogromną prośbę, mianowicie jestem w Niemczech i mam zamiar zakupić sobie komputer bo mój lapek już nie wytrzymuję...

Chciałbym aby komputer zamawiany był do 400euro oraz ze strony otto.de poniżej podam link. 

Proszę o jak najszybszą odpowiedź, odwdzięcze się lajkami oczywiśćie.

Samemu nie mogę nic wybrać, wiem że nie są to ciekawe Pecety, ale jakiś na pewno będzie ''w miarę'' i da się a nim pograć.

https://www.otto.de/multimedia/pc-notebook/pc/einzel-pcs/#

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Lepiej zlozyc sobie samemu komputer taniej wychodzi i jest lepiej .  Wogole pisesz prosbe o zlozenie a dales link do gotowych pc wtf xD

Ten nawet w miare jest - https://www.otto.de/p/hyrican-gigabyte-edition-pc-pck04133-389474889/#variationId=389474893-M24

No właśnie się zapomniałem xD.

Przepraszam , mój błąd. :)

Nie chcę składać samemu komputera, potrzebuję jakiś na szybko ważne, żeby poszła na nim taka Teraz, BF, Aion i gry tego typu bez lagów, klatkowania itd.

Bo właśnie chodzi o to , że wszystko mi odpowiada, tylko nie rozumiem tych układów graficznych, nie wiem który z nich będzie po prostu najlepszy -o !

tzRj48l.png

Opublikowano

Celuj w i3, minimum czwórkę ramu i jakąś wydajną kartę.

Lepiej zlozyc sobie samemu komputer taniej wychodzi i jest lepiej .  Wogole pisesz prosbe o zlozenie a dales link do gotowych pc wtf xD

Ten nawet w miare jest - https://www.otto.de/p/hyrican-gigabyte-edition-pc-pck04133-389474889/#variationId=389474893-M24

Lol co.

https://www.otto.de/p/acer-aspire-xc-605-pc-intel-coretm-i3-4096-mb-ddr3-ram-500-gb-speicher-intel-hd-graphics-397756646/#variationId=398084825-M24

Opublikowano

Co do tego peceta co podałeś...

Pogram coś na tej zintegrowanej  ? 

Chodzi mi o ten układ , który jest w tym komputerze bo po prostu nie mogę jakoś tego ogarnąć sobie.

+ Też on przykuł moje oko, ale nie wiedziałem jak z tym GPU.

tzRj48l.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia właśnie jak z tą integrą. Lepiej by było gdybyś dał jakiś sklep w niemczech gdzie można Ci złożyć komputer i wtedy byś sobie go zamówił/kupił. Nie ma sensu wydawać pieniędzy na gotowce.

Opublikowano

Nie mam pojęcia właśnie jak z tą integrą. Lepiej by było gdybyś dał jakiś sklep w niemczech gdzie można Ci złożyć komputer i wtedy byś sobie go zamówił/kupił. Nie ma sensu wydawać pieniędzy na gotowce.

Właśnie problem jest taki , że nie znam takiego sklepu bo jestem tutaj dopiero tydzień...

I także zależy mi na tym, aby takowy sklep dał mi możliwośc kupna w ratach, a wiem , ze otto.de posiada taką możliwość...

+ Jeżeli ktoś zna sklep w którym mogę złożyć komputer i jest możliwość zapłaty w ratach to bardzo proszę  o złożenie tam peceta do 400euro oraz podanie takiej stronki. :)

tzRj48l.png

Opublikowano

Złożylbym, gdybym wiedział gdzie mogę to zrobić i dostać takowy sprzęt w ratach...

Jestem tutaj tydzień, więc aż taki bogaty nie jestem.

tzRj48l.png

Opublikowano

Złożylbym, gdybym wiedział gdzie mogę to zrobić i dostać takowy sprzęt w ratach...

Jestem tutaj tydzień, więc aż taki bogaty nie jestem.

No to ten pierwszy co podałem chyba najsensowniejszy z tego sklepu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No to ten pierwszy co podałem chyba najsensowniejszy z tego sklepu.

Możesz mi tylko jeszcze powiedzieć, czy to jest też karta zintegrowana czy nie ? 

To samo pytanie tyczy się tego drugiego gotowca.

tzRj48l.png

Opublikowano

Możesz mi tylko jeszcze powiedzieć, czy to jest też karta zintegrowana czy nie ? 

To samo pytanie tyczy się tego drugiego gotowca.

W tym pierwszym nie ma karty zintegrowanej, a w tym drugim jest.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

W tym pierwszym nie ma karty zintegrowanej, a w tym drugim jest.

Chyba właśnie zastanowię się nad tymi dwoma. :) 

Ten pierwszy mi bardziej do gustu przypadł, ale albo go nie ma i będę musiał troszkę poczekać, albo nie jest w możliwości kupna na raty, bo ten drugi jest na pewno. 

Dzięki, wielkie ! :) 

tzRj48l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...