Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 2300zł

Intesive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciał bym, aby złożył ktoś mi zestaw komputerowy, który będzie przeznaczony do gier (bf3, bf4, skyrim, FIFA 13/14, cs go, może cod bo2/ghosts, nie interesuje mnie metro 2033 i crysis). Składałem sobie coś tam wstępnie, ale wole rady ekspertów. Nagrywarki mam 2 na ata, i jak będzie możliwość to kupie przejściówkę ata/sata i wsadze te nagrywarki. Moje pytanie, czy techplanet ma swój netpunkt w Warszawie? Wiem, ze morele ma, ale techplanet nie wiem. Daje plusy.

Opublikowano

Nie mam zamiaru dopłacać 40zl za dual channel, bo będzie trochę szybciej, a jak będę chciał dodać ram to muszę kość wywalać. Ale lap plusa. I pytanie, jak bym wziął teraz 4gb i gdzieś pod koniec wakacji dołożył 4 to będzie git? Styknie mi teraz 4gb?

Opublikowano

Nie mam zamiaru dopłacać 40zl za dual channel, bo będzie trochę szybciej, a jak będę chciał dodać ram to muszę kość wywalać. Ale lap plusa. I pytanie, jak bym wziął teraz 4gb i gdzieś pod koniec wakacji dołożył 4 to będzie git? Styknie mi teraz 4gb?

Tak, 4GB starczy, a RAM w Dual Channel lepiej pracuje.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...