Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi premium

Gustaw34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka zastanawiam się nad kupnem czołgu premium ale nie wiem co wybrać i chciałbym dowiedzieć się od was jak te czołgi które podam zarabiają bo mam churchila III i jest całkiem fajnie 25-30k za średnią bitwe ale chciałbym jeszcze innego, proszę o odpowiedzi posiadaczy danych czołgów

Super Pershing

T-25

Pz IVS

Pantera/M10

E-25

AT15A

średni zarobek bez konta premium oraz jak sie nim gra 

Opublikowano

Super gówno (a nie Pershing sorry):

Kiedyś ten czołg był dobry dopóki nie dostał nerfa do pancerzu. Teraz to już większość czołgów ósmego tieru potrafi go przebić w dolną płytę, a na wieży już nie wspomnę. Zarobki może i ma dobre, ale jest strasznie mułowaty, słabe działo ma oraz tak jak mówił dużo więcej weakspotsów.

T-25:

Czołg zarabia najwięcej z piątego tieru, szybki i działo w miarę ogarnięte.

Panthera/M10:

Najgorszy czołg premium nawet nie będę go opisywał.

E-25:

Bardziej to jest zabawka niż zarabiacz, ale myślę, że na upartego można nim zarabiać. Bardzo szybki, mały, zwinny i do tego magiczne działko, które spamuje co 2 sekundy z 135 obrażeniami.

AT15A:

Nie znam czołgu, wiec się nie wypowiadam, ale dużo tych czołgów nie widzę, wiec chyba nie są jakieś dobre.

Opublikowano

Co do AT15A to ma katastrofalne weakspoty, to dlatego nikt nim nie gra.

Opublikowano

Bardzo mocny pancerzyk i szybkostrzelne działko, świetna penetracja, spoko DMG, zarąbista celność, czas celowania mniejszy niż przeładunku(to dobrze). Ostatnio pozmieniali zarobki czołgów premium, ale Jadzi nie ruszyli.

Opublikowano

Bardzo mocny pancerzyk i szybkostrzelne działko, świetna penetracja, spoko DMG, zarąbista celność, czas celowania mniejszy niż przeładunku(to dobrze). Ostatnio pozmieniali zarobki czołgów premium, ale Jadzi nie ruszyli.

Następny xD

Powiększyli zarobki prawie każdemu premium 8t o 5%

Jagoda jedna z najlepszych 8t

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano
T-34-3, dochody powiększone o 10%
112, dochody powiększone o 10%.
FCM 50 t, dochody powiększone o 5%.
Lorraine 155 mle. 50, dochody powiększone o 5%.
G.W. Panther, dochody powiększone o 5%.
Löwe, dochody powiększone o 5%.
VK 20.01 (D), dochody powiększone o 10%.
VK 28.01, dochody powiększone o 10%.
VK 30.01 (D), dochody powiększone o 10%.
Sexton I, dochody powiększone o 10%.
M12, dochody powiększone o 3%.
M6A2E1, dochody powiększone o 8%.
T34, dochody powiększone o 5%.
S-51, dochody powiększone o 5%.
SU-14-1, dochody powiększone o 5%.
Conqueror Gun Carriage, dochody zmniejszone o 10%.
Object 140, wzrost kosztu naprawy o 25%.

Jadzi tu nie ma, a zresztą mówili że podwyższą zarobki do poziomu Jadzi. Z ostatnim stwierdzeniem się zgadzam.

Opublikowano

Następny xD

Powiększyli zarobki prawie każdemu premium 8t o 5%

Jagoda jedna z najlepszych 8t

Jagoda ma niezmienione zarobki.

Co do drugiego stwierdzenia się zgadzam.

@up

Byłeś szybszy :D

Mam Schmalturma, T-25 i JgTigera 8.8.

E 25 mam zamiar kiedyś kupić.

Reszty nie mam, bo są to po prostu gówna:

SP- brak mobilności, znerfiony pancerz, który teraz nie za dużo odbija/zgarnia za 0, słabe działo.

AT 15A - weakspoty wielkości stodoły, sam jest stodołą, nie ma mobilności, działo takie sobie. Nic za nim nie przemawia.

Panther M10 to stock Panthera z lepszą mobilnością i MM (czytaj nijakie, słabe, niewarte swej ceny)

Najbardziej polecam z nich kupić JgTigera.

Opublikowano

Jejuniu, dawno nim nie grałem (wyjeżdżam nim, jak załogę chcę podszkolić/jak nie expie akurat innej linii).
Z tego co pamiętam, to 40-50k za niezłą bitwę z premką ma się.

Opublikowano

Nikt nie pisał o E-25? Op tank na 7t, niesamowite camo, świetna lufa bijąca po 100 co 2-3 sec, bardzo dobra mobilność, dobry mm.

Zarobków nie znam, ale pod 60-70k za dobrą bitwę z premką będzie. 

Opublikowano

oj to niezbyt ten pz mi za niezła bitwe bez premki churchilem III uda sie wyciagnac 45k

Tiaaaa :v

Oczywiście... Mam Churchilla też. Pz IV S zarabia DUŻO więcej, a ty pierdolisz jak z nut.

A chcesz zarobić? To co się głupio pytasz? To chyba logiczne, że JgTiger 8.8...

Opublikowano

Najlepszym wyborem będzie panter/m10 sam czołg w grze jest przyjemny (mój znajomy ma i wychwala) wbija nim średnio po 55-60k na bitwę ino to wymaga umiejętności 

a na sam czołg jest pełno zniżek za tą cenę nie kupisz lepszego premka to jedyny czołg premium +5 tieru na którego są zniżki 50%

signature.png

Opublikowano

Najlepszym wyborem będzie panter/m10 sam czołg w grze jest przyjemny (mój znajomy ma i wychwala) wbija nim średnio po 55-60k na bitwę ino to wymaga umiejętności 

a na sam czołg jest pełno zniżek za tą cenę nie kupisz lepszego premka to jedyny czołg premium +5 tieru na którego są zniżki 50%

Troll? To stockowa pantera i nic więcej.

Opublikowano

Wat? E-25 jest o 1k golda droższy, ale i o niebo lepszy. patherm10 to jak powiedział up stockowa pantera, którą nie wiele zrobisz. Z czołgów 7 poziomu najlepszymi są su i E-25

Opublikowano

Wat? E-25 jest o 1k golda droższy, ale i o niebo lepszy. patherm10 to jak powiedział up stockowa pantera, którą nie wiele zrobisz. Z czołgów 7 poziomu najlepszymi są su i E-25

emm wiem ? ale wspomniałem o zniżce 50% w ostatnim ewencie była 30% a na e75 nie widziałem większej niż 15% no chyba iż coś przeoczyłem

po za tym panterą wiele zrobisz tylko trzeba znać weakspoty czołgów ... w ten sam ironiczny sposób stwierdzę iż do gry w wota wystarcza 170mm penetracji ot to działko z hellcata ;) belka na górze wierzy e100 ma 120 mm ;D 

ps. sorki ma 140mm

signature.png

Opublikowano

emm wiem ? ale wspomniałem o zniżce 50% w ostatnim ewencie była 30% a na e75 nie widziałem większej niż 15% no chyba iż coś przeoczyłem

po za tym panterą wiele zrobisz tylko trzeba znać weakspoty czołgów ... w ten sam ironiczny sposób stwierdzę iż do gry w wota wystarcza 170mm penetracji ot to działko z hellcata ;) belka na górze wierzy e100 ma 120 mm ;D

Belka na górze wieŻy E 100 ma 150MM, jest cholernie mała i pozdrawiam to przebić Hellcatem -_-

A Panther M10 to jedno z większych gówien wszechświata. E 25 jest 100x lepszym wyborem - lepsza mobilność, camo, działo, taki sam MM, jego jedynym minusem jest brak wieży i pancerz (którego M10 też nie ma).

Do tego: pozdro na T10 z działem ze 170mm. Już to widzę - strzelasz w weakspot meda i rykoszet xD

Opublikowano

Belka na górze wieŻy E 100 jest martwym punktem, który nie przyjmuje obrażeń... -_-

A Panther M10 to jedno z większych gówien wszechświata. E 25 jest 100x lepszym wyborem - lepsza mobilność, camo, działo, taki sam MM, jego jedynym minusem jest brak wieży i pancerz (którego M10 też nie ma).

Do tego: pozdro na T10 z działem ze 170mm. Już to widzę - strzelasz w weakspot meda i rykoszet xD

Dobra nie będę się kłócił ...

Ale na udowodnienie swoich racji powołam się na świadka :

Damiey

ma średni dmg na panter/m10 1k na bitwę

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsn

10. 1_panther_m10.png  tank_type_medium.png   Panther/M10 (mały zestaw danych) 2727 13,205.41 cr

panter/m10 ma 10 miejsce w zarobkach e25 tonie na ~20 miejscu

co do 170mm penki ... ja też w to nie wierzyłem gra na t54e1 zmieniła moje podejście ... wklepałem 8k dmg na ap z 164 penki na 10t

rykoszety szły i szły ale na 1 podejście miałem 5 pocisków pod łapką więc było jak testować ... początkowa frustracja była olbrzymia teraz

zastanawiam się nad zmianą 105 na 90

Po za tym armatka na e25 i panter/m10 jest identyczna tylko mają inny rof więc nie wiem o co tan hejt 

signature.png

Opublikowano

Dobra nie będę się kłócił ...

Ale na udowodnienie swoich racji powołam się na świadka :

Damiey

ma średni dmg na panter/m10 1k na bitwę

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=creditsn

10. 1_panther_m10.png  tank_type_medium.png   Panther/M10 (mały zestaw danych) 2727 13,205.41 cr

panter/m10 ma 10 miejsce w zarobkach e25 tonie na ~20 miejscu

co do 170mm penki ... ja też w to nie wierzyłem gra na t54e1 zmieniła moje podejście ... wklepałem 8k dmg na ap z 164 penki na 10t

rykoszety szły i szły ale na 1 podejście miałem 5 pocisków pod łapką więc było jak testować ... początkowa frustracja była olbrzymia teraz

zastanawiam się nad zmianą 105 na 90

Po za tym armatka na e25 i panter/m10 jest identyczna tylko mają inny rof więc nie wiem o co tan hejt 

A pantherka ma 1300 HP.

Co do armatki to różnica w RoF jest ogromna, celność jest 0,3 a 0,35 na korzyść E-25, czas celowania też znacznie szybszy. Oprócz tego czołg jest mniejszy, ma lepsze camo, mobilność. Jedyne co ma lepsze Pantherka to HP i wieża.

Opublikowano

A pantherka ma 1300 HP.

Co do armatki to różnica w RoF jest ogromna, celność jest 0,3 a 0,35 na korzyść E-25, czas celowania też znacznie szybszy. Oprócz tego czołg jest mniejszy, ma lepsze camo, mobilność. Jedyne co ma lepsze Pantherka to HP i wieża.

wiem, wiem .. e25 jest lepszy ino jak panterka ma zniżkę to niczego lepszego nie kupisz ... z tego co pamiętam łapał się na cenę 2875 golda

a e25 kosztuje ~6700 golda a przy 30% zniżki ~4700 więc w cenie 1 czołgu masz 2 czołgi ;p 

signature.png

Opublikowano

wiem, wiem .. e25 jest lepszy ino jak panterka ma zniżkę to niczego lepszego nie kupisz ... z tego co pamiętam łapał się na cenę 2875 golda

a e25 kosztuje ~6700 golda a przy 30% zniżki ~4700 więc w cenie 1 czołgu masz 2 czołgi ;p 

Skoro ktoś się pyta, to go stać na oba czołgi. A zresztą gold to waluta za prawdziwe pieniądze, więc lepiej wydać na coś lepszego a nie na tandetę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...