Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego brakuje wam w Polskim youtube?

Roowinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmików w której ktoś robi z siebie pajaca i robi polewke :)

np. jedzie rowerem i się wypierdala lub uderza w drzewo :D

dużo subów mialyby takie filmy

Opublikowano

Jjaya i minkrafta od ctsg. To były jedyne takie kanały z minecraftem, które są świetne.

graphic.png

Opublikowano

Starego wyglądu kanału, reszta może być ..

A filmów to wypadki, coś żeby się pośmiać, ale coś naprawdę zajebistego, żeby to nie było to co w tych fail'ach co są co miesiąc. Bo to mnie już nudzi. Wypierdolić wszystkie majnkraftowe dzieci, zeby tym gunwem nie spamowały

Logo.JPG

Opublikowano

Jedyne czego mi brakuje to youtuberów, którzy nie nagrywają let's playów. Jak dla mnie nagrywanie let's playów to jest głupota, a oglądanie ich jest nudne.

Bardzo mi się podoba to co robią np. Abstrachuje, 5 sposobów na..., Cyber Marian, Szwagier xD, Adbuster, Wardęga, Zapytaj Beczkę i wielu więcej bym mogł wymienić, ale na polskim youtubie przydało by się takich youtuberów jeszcze więcej.

Opublikowano

Filmików w której ktoś robi z siebie pajaca i robi polewke :)

np. jedzie rowerem i się wypierdala lub uderza w drzewo :D

dużo subów mialyby takie filmy

Z tego co wiem to taki kanał szybko może zniknąć, jest jakiś tam punkt w regulaminie zakazujący publikowania filmików tego typu.

Brakuje mi dziewczyn na YT :c 

Zauważyłem że jest ich coraz więcej, problemem stanowi fakt, że większość dziewczyn nie ogarnia spraw technicznych swoich materiałów. Gdyby tak łopatologicznie im to wytłumaczyć, to zapewne ilość by się zwiększyła.

Mi brakuje kanałów, na których nie ma gameplayów (jest już tego za dużo na YT).

Są takie, problem w tym że gameplay'e się najłatwiej robi, ponieważ nie wymaga to gigantycznych kosztów na dobrą kamerę i oświetlenie

Topic:

Mi na YT brakuje myślenia, zbyt wiele osób daje się złapać w jakieś niepotrzebne dramy które bardzo szybko ucichają, a ich pozostawiają z naklejką naiwniaków.

Opublikowano

brakuje mi ludzi ktorzy nie pierdola od rzeczy i nie boja sie ze przez wypowiedzenie swojego zdania moze stracic xxx widzow. jedyny godny jutuber ktory sie nie zmienil to burak. o reszcie szkoda gadac naprawde... @Edit jest jeszcze w sumie bunny_kou ktora jest teraz najezdzana bo wypowiedziala sie negatywnie o dotacjach etc. troche moze przesadzila ale z wiekszoscia co w tym audiologu powiedziala sie zgadzam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...