Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków do Imetin.

xlenek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam pobrałem tego moda co kazałeś rozpakowałem do folderu gry i nic... po uruchomieniu go wyskakuje "Fatal error" (The dynamic link library "DevIL.dll " could not be found) co polecasz zrobić w takiej sytuacji???

Opublikowano

Witam pobrałem tego moda co kazałeś rozpakowałem do folderu gry i nic... po uruchomieniu go wyskakuje "Fatal error" (The dynamic link library "DevIL.dll " could not be found) co polecasz zrobić w takiej sytuacji???

Musisz zainstalować Net Framework 4.0/4.5 żeby uzupełnić biblioteki.

Wtedy powinno działać.

Opublikowano

"Net Framework" to także muszę zainstalować w folderze imetina czy to bez różnicy ??

Nie w folderze metina.

Tam jest domyślna ścieżka i najlepiej jej nie zmieniaj bo się

coś może namieszać ;p

Instaluje się na dysku C(systemowym)

Opublikowano

nie, na kompie wgl pl-a nie mam...w spaczowanym? tzn w którym miejscu sorka za te moje opory ale jestem nie najlepszy w takich rzeczach :/ i czy to oznacza że musze teraz pl-a pobrać?

Opublikowano

a mam kolejny problem, a mianowicie nie chce mi mieszać sr. :/ pisze Ić do Bre-go w celu zmienienia sr co z tym można zrobić??

Opublikowano

a mam kolejny problem, a mianowicie nie chce mi mieszać sr. :/ pisze Ić do Bre-go w celu zmienienia sr co z tym można zrobić??

Bo na Imetinie nie ma zmianek w sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...