Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Speed - nowa darmowa ścigałka MMO od twórców NFS Shift

Flinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym was poinformować o zapowiedzi nowej gry, mianowicie World of Speed. To kolejna po The Crew zapowiedziana gra, która będzie konkurować m.in. z NFS World.

Gra będzie podobnie jak NFS World w pełni darmowa z opcjonalnymi mikropłatnościami.

Tytuł ukaże się w tym roku, nie podano jeszcze dokładnej daty premiery.

World of Speed pozwoli nam cieszyć się jazdą w taki sposób, jaki sobie sami wybierzemy. Twórcy porównują to do podziału klasowego w grach MMO (ktoś jest tankiem, ktoś inny go leczy i tak dalej) i zapowiadają, że nie zostaniemy zniechęceni przez ciągłe zajmowanie ostatniego miejsca w grze sieciowej.

W World of Speed pojawi się wiele różnych trybów - między innymi zawody drużynowe, ale też Freeway Pursuit, Capture the Flag oraz Drift.

źrodło: cdaction.pl

Poniżej możecie zobaczyć trailer oraz fragmenty gameplay'u:

Proszę w miarę możliwości o podpięcie tematu, pozdrawiam :-)

Opublikowano

Drobna przesada z tymi klasami, ale i tak zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

Drifty... Już czuję te walenie spacją ^^

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Drift <3

Nie podoba mi sie ze beda auta z wysokiej polki oraz nie bylo widac zaawansowane tunigu wizualnego. Szalu raczej nie bedzie z ta gra.

860331433165800174608.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy pokaz przejazdu po torze:

Ciekawi mnie jakie będą wymagania, ciekawe czy będzie coś nowego, ponieważ przypomina mi to wcześniejsze wersje NFS.

Opublikowano

Nowy pokaz przejazdu po torze:

Ciekawi mnie jakie będą wymagania, ciekawe czy będzie coś nowego, ponieważ przypomina mi to wcześniejsze wersje NFS.

Zapowiadają tryb multiplayer z możliwością tworzenia klanów, a to już wystarczająca "nowość" ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wymagania będą wysokie w ... ***

523561446660279974822.gif              

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No ciekawe jak im to wyjdzie . Oby nie był taki sam ŻYDZEW z wyborem aut za $ z gry jak w NFS World . Fizykę aut też mogliby poprawić .

This is only a test .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja natomiast mam mieszane uczucia co do tej gry, ale jestem bardzo rozczarowany gameplay'em. 

Gra na trailerach zapowiadała się ciekawie, naprawdę a gameplay tak bardzo zniszczył moje oczekiwania co do tej gry. 

Grafika jak na dzień dzisiejszy jest mocno średnia, światła są beznadziejne a efekty nitro czy też efekty nadmiernej prędkości wyglądają ohydnie.

Model jazdy wygląda na typowo zręcznościowy, mimo torów nic tu z symulatora a szkoda bo myślałem że w końcu będzie coś co mogłoby przypominać odświeżoną wersje LFS'a, lub też Shift'a w wersji MMO. W dodatku koszenie latarni i innych rzeczy, ten leżący syf na drodze mnie odstrasza. Warto też spojrzeć na zderzenia z graczami czy z bandą, odbijamy się jak ping-pong. 

Co do systemu płatności, wolałbym zapłacić 250zł za grę a nie być zasypywanym przez mikropłatności. Cóż, wydaje mi się że to skok na kasę, ale i tak sprawdzę tytuł. 

lownfast

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super...

Zapowiada się ciekawie, nie gra tylko nowy komp do wywalonych w kosmos wymagań

523561446660279974822.gif              

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Możliwe, ale i tak The Crew zmiażdży tą grę. Wiem o tym, że World of Speed ma być grą darmową,  ale minusy tego na pewno będą.   

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...