Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynda AP

Keri0s.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wytłumaczy mi ktoś na czym polega trynda pod ap? Wiem, że ma przelicznik na heala... Ale co poza tym? Da się nim coś ugrać, jeśli graliście dajcie build to sobie wypróbuje :D

Opublikowano

Na streamie u nervariena grał w jego teamie taki trynda i miał 20/x/x i było to jakiś tydzień temu... Czy na pewno aż taki zły?

Opublikowano

Trynda AP pol roku temu był strasznie op. Najbardziej bolal heal co kilka sec, który leczył prawie cale HP, do tego e sporo biło.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

3x Up Ale wiesz, że on ma przeliczniki pod ap na E ? ... Kolejny mistrz gry, nie wie a pierwszy się wypowiada >.<

@top Nie wiem czy jeszcze polega ale kiedyś polegał na tym, że na początku jakieś tam dwa doran blady kupowałeś coś takiego i enemy zaczynało robić armor, to szedłeś potem cały czas w ap np. jakiś dfg, lich bane, nashor, itp. i polegało to na tym, że pushowałeś topa przeważnie cały czas, a jak ktoś przychodził to ew. się z nim biłeś a jak przegrywałeś to uciekałeś, do jungli, uleczałeś się z Q i na linię, pushujesz i tak w kółko, nieskończony sustain, cały czas siedziałeś only top, jak nie było minionów to na ulcie wieże biłeś bo i tak się wyleczyłeś zaraz z Q jak miałeś low hp i tak aż do nexusa ;] Grałem może tak z 2x tryndą. W sumie kiedyś to było nawet modne ale teraz jakoś straciło na popularności, może i dobrze bo nie powiem, było denerwujące jak był w enemy bo jesteś sobie a nagle trynda bije już nexus ;_;  :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

3x Up Ale wiesz, że on ma przeliczniki pod ap na E ? ... Kolejny mistrz gry, nie wie a pierwszy się wypowiada >.<

na początku jakieś tam dwa doran blady kupowałeś coś takiego i enemy zaczynało robić armor, to szedłeś potem cały czas w ap np. jakiś dfg, lich bane, nashor, itp.

"E" mimo iż ma przelicznik z AP to bije fizyczne obrażenia. Czyli armor i tak go kontruje. A robić postać pod Ap, żeby być z lichbane nie ma sensu.

On sam w sobie jest przegiętą postacią i to pod co go budujemy nie ma znaczenia. Co nie zmienia faktu, że pod AD bije 1000 razy więcej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Kiedyś QualityPlayer do D1 wyciągnął sie tryndą ap ale po kilku nerfach/reworku jest totalnie unvaliable.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

pół roku temu jak nie dalej grało się nim dobrze co chwile heal nashor+lb i się owniło ale dostał nerfa na dmg ap z E oraz zmniejszyli heala z ap i nie jest już opłacalne granie nim.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...