Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modami

~1964~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem odnośnie nowej aktulizacj. Dokładniej chodzi o mody, mam parę modów które miałem wgrane w 8.10 i co zrobić (lub jak to zrobić) by przenieść te mody z 8.10 do 8.11 ? Gdy przenoszę normalnie (czyli kopiuj i wklej) WOT nie chce się odpalić.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Coś tam zmienili i od nowa wszystkie mody trzeba robić. Musisz czekać na nowe mody.

#prefiksów nie stosujemy

Edit:

Usuń folder scripts, wszystkie mody które nie korzystają z tego folderu będą działać.

edit2: Gra się włącza, ale nie ładuje ;/ Trzeba poczekać na nowe wersje modów.

Opublikowano

Jakie mody? Podaj. Niektóre będą działać, niektóre nie.

Opublikowano

Jakie mody? Podaj. Niektóre będą działać, niektóre nie.

celownik j1mbo, max fraplane, dodatkowy zoom i to chyba tyle ; d

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Jak masz tak mało to spróbuj każdy zainstalować pojedyńczo, zoom prawie na pewno będzie działał. Jak będą działać 2 to zainstaluj tylko je. Możesz też poszukać jakiegoś modu stworzonego pod serwer testowy i sprawdzić czy działa, np. jest taki XVM.

@edit: chociaż w sumie 8.11 to też zmiany w GUI, a tu każdy mod się tym bawi

@edit2: I masz tu celownik Jimbo pod 8.11

Opublikowano

Witam.
Czy ktoś mógłby mi dać folder GUI i SCRIPTS (całe) ? Miałem pewien problem z modami i koniecznie potrzebuje tych dwóch plików :/ 
Z góry dziękuje :P

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś mógłby mi dać folder GUI i SCRIPTS (całe) ? Miałem pewien problem z modami i koniecznie potrzebuje tych dwóch plików :/ 

Z góry dziękuje :P

Ta, tylko jak ktoś da Ci swoje scripts gui to będą tam mody które się posiada i Ci to nie będzie działać. Musicie zaktualizować swoje mody, gdy one wyjdą.

Opublikowano

Mam takie pytanko do kogoś , kto zna się na edycji modów.

Chodzi mi o taką rzecz:

Gdy uszkodzimy wroga, nad jego pojazdem wiadomo pojawia się liczba obrażen, jakie mu zadaliśmy, powiedzmy - 700.

I chciałbym wiedzieć, czy jest jakaś możliwość, aby to -700 wyskakiwało w większej czcionce i powiedzmy innym kolorze ?

Mam paczkę modów " Loretai autoinstaller mod "

Opublikowano

Mam takie pytanko do kogoś , kto zna się na edycji modów.

Chodzi mi o taką rzecz:

Gdy uszkodzimy wroga, nad jego pojazdem wiadomo pojawia się liczba obrażen, jakie mu zadaliśmy, powiedzmy - 700.

I chciałbym wiedzieć, czy jest jakaś możliwość, aby to -700 wyskakiwało w większej czcionce i powiedzmy innym kolorze ?

Mam paczkę modów " Loretai autoinstaller mod "

W XVM'ie to się zmieniać, ale to trzeba cały config robić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...