Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w Banku, który polecicie ?

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż ostatnio przyleciałem do Polski i planuję zrobić sobie konto w Banku ale nie jestem zbytnio obeznany w Polskich Bankach.

Możecie mi polecić waszym zdaniem najlepszy Bank w Polsce ?

Mam jeszcze jedno pytanko, można zrobić sobie konto w Banku nie wychodząc z domu ? chodzi mi o internetową rejestracje czy jakoś tak ...

Opublikowano

masz 18 lat?

Pełnoletność nie jest wymagana (choć nie w każdym banku jest to dopuszczalne).

Polecam PKO. Sprawny system internetowy iPKO i możliwość płatności w wielu serwisach internetowych, chyba że jakąś lokatę chcesz to trzeba bardziej się temu przyjrzeć.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

masz 18 lat?

mam 20 lat ... jestem z 93

Pytałem się o Banki a nie o mój wiek, nie orientuje się w Polskich Bankach dla tego tutaj napisałem.

Posiadam jedno konto ale zagraniczne.

Opublikowano

Konto "godne polecenia" w WBK. Dostajesz za darmo zbliżeniówkę + naklejkę płatniczą na telefon. Wypłacać możesz w PKO, WBK i Millenium za darmo więc praktycznie wszędzie :) Przelewy za friko i dużo placówek.

Na dodatek za wypełnienie warunków umowy możesz co miesiąc dostać 50zł premii.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja polecam ING. Nic nie płacisz za prowadzenie konta, możesz wypłacał z każdego bankomatu. Sam posiadam i według mnie najlepszy bank.

Opublikowano

A ja polecam Mbank, wszystko za darmo, bardzo przejrzysta strona przez którą mogę zrobić wszystko.

Opublikowano

ING - Polecam.

Pytalem czy masz 18 bo nie wiedziialem czy konto normaalne, czy dla juniora xD .

to jest to samo, w ing jest konto direct, moze je miec osoba niepełnoletnia również.

ing jest spoko, ale jak chcesz bardzo dużą wygodę to alior sync

Opublikowano

Każdy będzie polecał swój bank, albo coś z którym miał styczność. 

Ja osobiście polecam Bank spółdzielczy.Ale najlepiej sam zobacz oferty jakie proponuje bank.

Czy chcesz mieć konto internetowe itp. Bo np chyba w mbanku konto internetowe jest za darmo a gdzie indziej płacisz ileś tam na miesiąc.. Za karte itp 

Więc polecam Ci samemu przejrzeć oferty, czy będziesz miał blisko itp :P 

Logo.JPG

Opublikowano

WBK - Konto godne polecenia, w 100% darmowe do tego dostajesz naklejkę na telefon, ja i moja dziewczyna z niego korzystamy i jesteśmy zadowoleni, nigdy nie było żadnych problemów.

Opublikowano

Szanowni Państwo w takim razie pozwolę sobie również na pytanie o bank.
Obecnie jestem w Mbanku, płacę co miesiąc 5 zł (jest to wypłata z każdego bankomatu + koszt karty). Przelewy mam za darmo ale właściwie nic poza tym (patrz 5 zł opłat).
Posiadam regularne comiesięczne przychody, oraz oszczędności. Rodzice mają konta w PKO ale mnie odstrasza system zdrapek.
Czy polecacie jakiś bank z profitami ?
Wymagam : darmowego prowadzenia rachunku i wypłaty z każdego bankomatu. Koniecznie przelew za potwierdzeniem SMS. Mile widziane lokaty.

Do autora :
Tak można, kurier przywozi Ci umowę do domu :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...