Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Napisze ktoś prosty plugin?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! napisze mi ktoś plugin że jak klikniesz prawym na slimeball to wykonuje komende?

Nie piszcie że można to zrobić w Skript (wiem że można) Ale Skript buguje się z paroma innymi pluginami które mam na serwie.

Co dam w zamian? co tu można dać, plugin łatwy do napisania. ewentualnie mogę dać VIP'a na jednym serwie (który niedługo startuje - tryby sv/pvp/hw/fb)

Opublikowano

Jeśli chodzi o sam plugin  to nikt za darmo ci nie napisze a na mpcforum jest zakaz handlu.

Opublikowano

Jeśli chodzi o sam plugin  to nikt za darmo ci nie napisze a na mpcforum jest zakaz handlu.

Są jeszcze takie osoby na tym forum, które chcą pomóc, na przykład ja ; D

Co do tematu, masz tutaj plugin Commands napisany przeze mnie dla ciebie ; *

Plugin pisany na szybko, testowany i działa : )

LINK:

http://speedy.sh/a9fDG/Commands.jar

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/d738918e6ce755596ec5a357cfbc504b1a43cf36092829c1613ad03bbed7c8a0/analysis/1392142766/

Krótki opis:

Komendy:

/creload - przeładowuje plik config.yml

config.yml

Item: 1 # Ustawiasz tutaj ID itemku, po którego kliknięciu będzie wykonywała się komenda.
Komenda: "say siema" # Ustawiasz tutaj komendę jaka ma się wykonać po kliknięciu itemku (Pamiętaj aby dać apostrofy)

Jeśli chciałbyś abym coś dodał do tego pluginu napisz mi na pw : )

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@UP Wielkie dzięki ziom! Działa! :). Byłbyś w stanie napisać jeszcze jeden mały prosty plugin? PW :)!

Opublikowano

Jak potrzebujesz jeszcze kogoś od małych Plugin'ów to możesz pisać do mnie. Chętnie pomogę.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...