Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taronia.pl [DEDYK] [EASY]

Zorps

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie i przyjemnie sie gra :D i z eq i z expem ale narazie ddosy leca i logowanie off :D

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

walcza z ddosami :D wbijaj na forum nie wiem dokladnie ile gra ale pustek nie ma

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Ogólnie fajnie się gra, exp ładny, dropek też. Admin na serwie bardzo wporządku, robił eventy dzisiaj, no ale ten minus, że ciągle pada logowanie ;/ .

Mam nadzieję, że to ogarną jeszcze. 

Opublikowano

Zadne ddosy, logowanie pada chyba to jest porazka, przyjsc ze szkoly i nie pograc :D

Naprawcie to kurw bo sie denerwuje , i nie tylko ja pół graczy odeszło ... 

Opublikowano

Czarno to widzę jak od wczoraj nie zdołali naprawić logowania to do jutra też wątpię szkoda bo fajnie się grało :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

Mógłby się w końcu wypowiedzieć założyciel serwera a nie trzyma wszystkich w niepewności.

Krótka piłka, ruszy ten serw czy OFF 4Ever  ? 

Opublikowano

Zamknijcie ten temat, serwer już się nie podniesie. Ludzie na serwerowym forum na sb umawiają sie na granie na innych serwerach. Żadnego info od adminów, moderator forum odszedł i mówił, że serw się nie podniesie.

Ja od siebie zapraszam na Laneris, sama zaczęłam tam po upadku taronii, jest praktycznie taki sam, ale stabilny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...