Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Z Gca 1.2.8!

kruk223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radze nie ściągać, ponieważ oficjalny Gordon wyjdzie gdzieś za 1, 2 lub może 3 miechy, a zresztą widać, że jakieś dupne forum. Są posty tylko admina -.- .

<3 <3 <3

Opublikowano

Instrukcja

Steps:

1)Start Combat Arms, Join server, find game.

2)Play the game.

4)If your GCA 1.2.8.exe file is not on your desktop, find it. Once you find GCA.exe open it. Right click and run as administrator (IF ON VISTA).

5)Run Patcher.

6)Go back into the game, you should see the GCA 1.2.8 icon at the top left corner.

7)Press Insert and scroll down to misc then open up misc and turn on your megaskills .

Niedziala ...

PanBiker.png

Opublikowano

Nich ktos da Instrukcje bo bledy wyskakuja

Jak sciagnoc z tej strony ?

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Nie działa. Jak działa to niech ktoś wstawi screena z gry na mapce roadkill przy tirze.

Jeśli pomogłem daj +++ :).

Opublikowano

Nie radze ściagać, jak chcecie pozbyc się pozbyć swojego konta... w pliku trojan który wysyła login i hasło do autora tego haka nieźle wykombinowane...

brawo geniuszu od kiedy trojan wysyła login i hasło ? bo o ile mi wiadomo robi to keylogger a nie koń trojański...

Opublikowano

Mógłby ktos podać instrukcje po polsku ? I powiedziec jakie ma opcje?? Z góry dzienki !

@UP

No racja keylogger a nie koń trojanski. Co za głupoty on bredzi :angry:

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

To znowu ja w roli tłumacza.

Kroki do odpalenia hacka:

1. Odpal CA, dołącz do serva i znajdź grę

2.Wejdź do gry

3.Jeśli twój GCA 1.2.8.exe nie jest na pulpicie znajdź go. Kiedy go znajdziesz, otwórz GCA.exe. W przypadku visty wystartuj z uprawnieniami administratora

4.Odpal Patchera

5.Wróć do gry, powinienieś widzieć GCA 1.2.8 ikonkę w lewym górnym rogu

6.Naciśnij insert i przewiń na dół by otworzyć menu, uruchom twoje mega skile(nie wiem o co chodzi z tymi mega skilami, podejrzewam że autor miał na myśli, że teraz będziesz miał większe skile)

Jeśli pomogłem daj + :D

Opublikowano

KAZMIR Dzienki leci + A co do tego screena jest to z prawdziwej strony gordonca Bo widziałem go w starym temacie...! Jeśli hack działa prosze o screena i skana bo bez tego nie ściągam ( chyba B) ). Prosze o przetestowanie.

EDIT:

Hacki nie działa nie rozumiem tych pkt..

1. Odpal CA, dołącz do serva i znajdź grę

2.Wejdź do gry

3.Jeśli twój GCA 1.2.8.exe nie jest na pulpicie znajdź go. Kiedy go znajdziesz, otwórz GCA.exe. W przypadku visty wystartuj z uprawnieniami administratora

Najpierw właczyć gre wejsc na serva i do pokoju ? I wtedy odpalic hacka czy dopiero kiedy wejdziesz na rooma i wystartujesz ?

Cicho-ciemny.gif

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Chodzi o to pewnie żeby odpalić podczas gry, napewno ma to związe z Hack Shieldem. Pewnie trudniej mu wykryć tego hacka :P

Opublikowano

taa tłumaczenie pomocne ale co po tłumaczeniu jak linki nie działają już tzn przy wypakowywaniu pisze uszkodzone archiwa czy jakoś tak

Opublikowano

Dzienki kolejny + odemnie masz Zaraz go sprawdze i dam EDITA.

Strona ma wirusa a dokładnie:

"Zakraplacz"----> instaluje konie trojańskie. Nie ma co ściągać.... !

Cicho-ciemny.gif

Opublikowano

Ale po co ci to ? Chcesz mieć komputer zawalony trojanami ? Link działa i nie wyskakuje bład archiwów. Wyłacz procesy w Menadżeże zadań ( CTRL + ALT + DELET)

Cicho-ciemny.gif

Opublikowano

wyłączyłem procesy i nic dalej pisze nie znaleziono archiwów mam windowsa 7 na 64 bity i nie mam antywirusa...

Opublikowano

Ludzie to nie jest prawdziwy GCA 1.2.8 on jeszcze nie wyszedł i tak szybko nie wyjdzie, a najlepiej by było gdyby wogóle nie wyszedł bo wtedy nie będzie się dało grać bo sami cheaterzy będą z telekilem !!!

Opublikowano

UP : Dokładnie . Strasznie to wku**** . Grajcie sobie na wh ... mi styka . Tylko celujecie ... Czy to tak dużo ? A jak nie potraficie celować to nie łąpcie sie za takie gry . !

Myśle ,ze temat mozna zamknąć . ! GCA NIE MA !!!!!

s1ng5f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...