Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję IP.Board , Zostanę Admin Forum.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Avernus zna się na rzeczy, nie robi byle ścierwa, jest dobry i staje się coraz lepszy.

Dokładnie to bym nie powiedział,że wykonujesz. Profesjonalnie też nie. Polecić nie mogę,ale uczciwy to chłopak jest. ( zależy też xD )

Co do Twojej wypowiedzi z tego co wiem, to też nieźle zjebałeś chłopaczku. Także nie pisz o drugim jak sam nie jesteś najlepszy.

Opublikowano

Polecam Avernus zna się na rzeczy, nie robi byle ścierwa, jest dobry i staje się coraz lepszy.

Co do Twojej wypowiedzi z tego co wiem, to też nieźle zjebałeś chłopaczku. Także nie pisz o drugim jak sam nie jesteś najlepszy.

Kolego znamy się? c: Ja nie płaczę i nie piszę na GG,że nie umiem wgrać jakiejś aplikacji ;]

Opublikowano

Kolego znamy się? c: Ja nie płaczę i nie piszę na GG,że nie umiem wgrać jakiejś aplikacji ;]

Jesteś pojebany? Piszesz znamy się, a potem piszesz że do Ciebie pisałem. Po 1 nie znam Cię, ale wiem co słyszałem. Po 2 jesteś takim pojebem jakich mało. Po 3 nie jesteś profesjonalistą. Po 4 aż takiego idioty jak Ty to nie widziałem. Dzieciaku ogarnij bo widać, że nawet nie wiesz co piszesz ;<. Jeśli "niby" mnie znasz to napisz mi moje gg czy coś, ale na pewno się nie znamy, bo nie posiadam GG. ^^ Powodzenia poyebie.

Opublikowano

Jeżeli mam być szczery to nie polecam .

Totalny brak profesjonalizmu i jakiego kolwiek ogarnięcia

Jeżeli coś mu nie przypasuje forum zostanie usunięte .

Dodatkowo pan Avernus " Nitro z Ventrisa " oczernia ludzi na prawo i lewo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...