Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję IP.Board , Zostanę Admin Forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuje forum IP.Board 3.4.6 z licencją

Oczekuje :

- poważnego projektu
- w miarę skończonego projektu
- kompletnego teamu wraz ze sponsorem , grafikiem
- Dobrego hostingu czy vps na postawienie forum
- Admina forum
- szacunku i kultury

Oferuje :
- ważną licencje IP.Board
- wszelkie sprawy z postawieniem forum i jego skonfigurowania
- kulturę , pełne zaufanie

Pisać nawet gdy jestem niedostępny !
Projekt musi być skończony min w 90% i posiadać pewnego sponsora i grafika
Na chwile obecną nie oczekuje % z IS

Kontakt GG : 40960402

Współpracowałem z serwerami jak : VictoriaMT2 (Z True) , Netharia.pl oraz Ventris.pl
Forum jest dokładnie robione !

Jak kogoś to nie obchodzi czy chce mi zarzucić oszustwo niech się nie wypowiada.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem na GaduGadu. Jak będziesz odpisz mam propozycje dla cb :)
Myślę że się dogadamy. Do usłyszenia na TS :)

pcd.png

Opublikowano

Creative aka Bemek technik serwera Victoria napisal mi ze ty masz "lewa licencje" bo z poczatku ladnie smigalo wszystko lecz potem forum zostalo usuniete (lewa licka) i musiales przeniesc na gorszy hosting tak mi pisal Creative aka Bemek aka brak umiejetnosci. 

Jezeli moge to prosze o wypowiedz (Nwm jak bylo dlatego nie oceniam tylko pytam)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

up.

Forum usunął True bo stwierdził że "Victoria" padła. Jakby IP.Board usunął to bym dawno siedział za kratami a nie przed komputerem . True nie miał dostępu do ACP więc nie widział licencji :), . Bemek miał tylko uprawienia do robienia działów i banowania w ACP

Opublikowano

up.

Forum usunął True bo stwierdził że "Victoria" padła. Jakby IP.Board usunął to bym dawno siedział za kratami a nie przed komputerem . True nie miał dostępu do ACP więc nie widział licencji :), . Bemek miał tylko uprawienia do robienia działów i banowania w ACP

Chodzilo mi o usuniecie forum przed startem serwera a nie po starcie. No ja nwm tak mi napisal Bemek ze ty korzystasz z lewej licencji.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Chodzilo mi o usuniecie forum przed startem serwera a nie po starcie. No ja nwm tak mi napisal Bemek ze ty korzystasz z lewej licencji.

Z tego co wiem technik podjął decyzję o zamknięciu forum z powodu naprawy go. Miało rzekomo być po starcie jak ogarnie je.

Ten chłopak nie ma nic do tego, uczciwy i pełen zapału. Może nie jest profesjonalistą, ale to kwestia czasu...

Pozdrawiam i życzę powodzenia :) 

Opublikowano

Polecam jak najbardziej tego człowieka , sam korzystałem z jego usług i jestem zadowolony , wszystko na czas jest , Jeśli szukasz Forum to trafiłeś dobrze w odpowiedni temat ;)

Opublikowano

Nie polecam.

Oszust, kłamca, wpier**** się nie w swoje sprawy.

Uciążliwy, zależny mu tylko na gm'ie, a następnie stara się pogrążyć administracje za ich plecami.

Fałszywa dwulicowa osoba.

Pozdrawiam .Ardi

Opublikowano

Zobacz gg 44300846, i chyba sb przypomniesz dlaczego masz blocka ? 

Ja tylko wyrazam swoja opinie, powiedz mi jak mam dac Ci dowod ze obgadywales za plecami ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...