Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New inSec

anonimX21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że Lee skoczył i w tym samym momencie enemy flashnął czy czo? 

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Pasjonat
Opublikowano

Słabo, nie rozumiem nic xD

Biegniesz za typem zaczynasz castować R już lee macha nogą a ty w tym czasie flashujesz przed niego.

To jest lepsze niż q1> q2> flash> R bo gdy najpierw flashujesz a potem zaczynasz castować ulti cel może się poruszyć i niedokładnie poleci w stronę twojego teamu. A tak leci w to miejsce z którego flashowałeś (chyba że krzywo to zrobisz)

.

Opublikowano

A to nowość, I'M LeeSin jest outdated od paru miesięcy a już miał możliwość wykonywania inSeca z flashem. Castujesz flasha w trakcie animacji ulta i tyle.

Opublikowano

Przecież to stare jak świat. Insec robił to tysiące razy, tak samo scarra na streamie dużo razy to pokazywał.

Opublikowano

Przecież to jest łatwiejsze on normalnego inseca.. Używasz R i podczas castspell time używasz flasha. Nauczyłem się tego za 2 czy tam trzecim razem na customie ;3

b_560_95_1.png

Opublikowano

Biegniesz za typem zaczynasz castować R już lee macha nogą a ty w tym czasie flashujesz przed niego.

To jest lepsze niż q1> q2> flash> R bo gdy najpierw flashujesz a potem zaczynasz castować ulti cel może się poruszyć i niedokładnie poleci w stronę twojego teamu. A tak leci w to miejsce z którego flashowałeś (chyba że krzywo to zrobisz)

Dzięki za wyjaśnienie. 

No ciekawie mu to wyszło, jak przeczytałem to teraz po zrozumieniu inseca. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wow... jak zawsze na mpc znajdzie się ktoś, kto odkrywa coś co było już dawno temu, normalnie amerykę odkryłeś >.< Ult, flash i tak to działa... 

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...