Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja "Zdobądź szkrzydła"

powaszkaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zdobądź skrzydła" ? Jesteś pewny, że tak się nazywa quest? Podaj konkretną nazwę misji bo nawet w PL aiondatabase nie udało mi się wyszukać takiej frazy jaką podałeś.

Opublikowano

Ale co konkretnie masz na myśli poprzez "zdobycie skrzydeł"? Kiedy otrzymuje się dostęp do wingów i ogółem możliwość latania czy jakieś zadanie później gdzie dostajesz nowe skrzydła?

Jeśli to pierwsze, to na 9lvl blokuje Ci się exp przez co nie możesz dobić do poziomu 10 i pojawia Ci się quest kampanijny "Ascension" - "Wzlot" bez którego nie można przejść dalej. Robisz go, zostajesz Daevą i wybierasz swoją klasę jaką chcesz grać do końca. W tym momencie mag idzie w Czarodzieja lub Zaklinacza, itd. Od tego momentu dostajesz dostęp do stolicy frakcji, otwierają Ci się nowe mapy na których możesz kontynuować grę, możesz szybować poprzez dwukrotne wciśnięcie spacji oraz, możesz latać w wyznaczonych strefach jak niebo nad Altgardem u Asmodian albo nad Verteronem u Elyosów.

Jeśli to drugie to z czasem na ~40lvl powinieneś mieć kampanię w której dostajesz jako nagrodę bardzo dobre skrzydła z których korzystasz długi czas.

Opublikowano

Witam!

Wczoraj wbiłem 30lvl dostałem jakąś misję, dokładnie nie pamiętam nazwy ale chyba "Nowe skrzydła" poszedłem do gościa powiedzial że drogie materiały są, coś tam że mam się zgłosić do jakiegoś gościa i na tym quest został zakończony,

Nie ogarniam jaki on miał cel i gdzie może być ten gościu o którym była mowa w Queście.

y6eft.gif

Opublikowano

Nie robiłem tego zadania (z względu na to, że gram po stronie Asmo) ale z opisu znalezionego w Internecie wnioskuję, że wygląda to podobnie u obydwu ras. U Asmo dowiadujesz się o Shugo na Tigaraki, udajesz się tam, wykonujesz przelot przez Abyss po czym wracasz na wyspę i informujesz co jest nie tak z skrzydłami. Same skrzydła dostajesz trochę później z ostatniego zadania w kampanii, w Otchłani - nie w tej chwili.

Tellusa teoretycznie (opieram się o informacje w aiondatabase) znajdziesz w: (mapka na stronie, poniżej)

http://aiondatabase.net/pl/npc/278506/

U Elyosów ostatnim zadaniem z tej kampanii jest "Fragment Wspomnienia 3":

http://aiondatabase.net/pl/quest/1077/?sl=1

i tam faktycznie dostajesz swoje "nowe skrzydła"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...