Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIAMOND KONTO NA SPRZEDAŻ@@@@@@@

dawidekmpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że konto nie jest tanie ale na allegro nic podobnego nie moge znalesc... a na ebay sa juz tylko drozsze oferty...

Niedługo na pewno będzie coś taniej,plat V u nas po osiedlu chodzi po 50-70 zł ^^.

Opublikowano

Niedługo na pewno będzie coś taniej,plat V u nas po osiedlu chodzi po 50-70 zł ^^.

Jestęś pewny ze plat 5 z wysokim mmr gdyz konto bylo w diamond 4 w s3 , 34 skinami i 99 postaiciami?...

Na na masz 200-300 ping, czyli praktycznie nie da się dobrze grać

Konto jest na nordicu ale jest na nim 2655 rp

Opublikowano

Jestęś pewny ze plat 5 z wysokim mmr gdyz konto bylo w diamond 4 w s3 , 34 skinami i 99 postaiciami?...

Konto jest na nordicu ale jest na nim 2655 rp

Konta mają ok. po 80 postaci +,a do tego ok. 10-15 skinów,a tak po za tym to za 650 zł spokojnie byś dokupił żeby było ok. 40/50 na prawdę ciekawych.

Opublikowano

No coz... Handel kontami jest zabroniony wiec jak cie oszuka to gowno mu zrobisz. Ja bym nie ryzykowal. A po 2 po co ci konto w diaxie bedziesz innym gry psul, prosze tylko nie mow ze jestes w niskiej dywizji bo noob team a grasz jak diament

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Rób co chcesz ale ja bym nie kupywał tego konto(ani żadnego innego) bo tylko stracisz kase, gościu pewnie napisze do supportu i odzyska konto, a ty kasy juz nie. Graj sam a pewnego dnia będziesz miał jeszcze lepsze konto. 

Opublikowano

W życiu. Już bym wolał kupić sobie cukierków i nażreć się jak świnia, niż wydać 800 stów na takie gówno. Nie kupuj, odradzam.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najlepiej nie kupować takiego konta, na tym świecie są oszuści którzy czekają na takich ludzi.

Zgodnie z regulaminem Rajotu, lepiej nie kupować. Handel surowo zabroniony ;3

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nikt Cię nie ma zamiaru obrażać, nie słuchaj tej hołoty. 

Ja Ci szczerze odradzam kupno takiego konta, lepiej pograć samemu, na spokojnie dobić dywizje swoje, a nie bezsensownie tracić hajs, 700 zł na konta w grze, które niestety nic nie dają. Lepiej taką kasę przeznaczyć na ciuchy, grę, buty czy coś tam jeszcze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Taniej bym sprzedał moje o podobnych parametrach..

Niestety 700zł jak za takie konto to troszkę za drogo.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...