Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena konfiguracji

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet około 30tyś złoty. 

Dla wójka do gier.Żeby był zajebiśćie wydajny.

już żeś tyle postów napisał w komputerach o swoich problemach z komputerami z wieloma pytaniami o proszeniem o złożenie zestawu więc jestem skłonny uważać, że to fejk patrząc na twoją zawartość

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=878439&sid=afabbbbee9aa4bfb0f3a216538819f8a&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

+ to nie jest napewno dla wÓjka .. 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

już żeś tyle postów napisał w komputerach o swoich problemach z komputerami z wieloma pytaniami o proszeniem o złożenie zestawu więc jestem skłonny uważać, że to fejk patrząc na twoją zawartość

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=878439&sid=afabbbbee9aa4bfb0f3a216538819f8a&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

+ to nie jest napewno dla wÓjka .. 

Bo ty akurat wiesz.

Opublikowano

WC Czyli co toaleta? jakbyś mógł to złóż a tak wgl. to ty zaczynasz mi mówic że to nie dla wójka ... ITP mój komp a dla wójka to jest różnica.

Jak chce się przeznaczyć taką kwotę należy się tym chociaż trochę zainteresować.

Opublikowano

Dobra czekam aż mi złożycie bo tylko krytykujecie mnie jakbym był nie wiadomo kim. A sami na poczatku nie widzieliście jestem pewien na 100% a to forum jest żeby pomagać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...