Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić i się nienarobić ?

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam stare fe + pet 8 lvl zbieracz 3 i kamikadze 3, serce i ćma, 2 hale i 14pp. CHciałbym zarabiać spore uri jak najłatwiejszym sposobem i niewiem co lepsze czy

a) bicie dk/mk

B) robienie misji

c) palka a z palki zety

d) flakon

b6b78815.png

Opublikowano

3 godziny zeta? Pozdro nw moze masz speedhacka .. W 3 godz. Masz jakies 4k pall to nawet 300energii nie jest, nie wiem co ty pijesz.. Polecam ''b i c'' palla we wrota a za latwe misje masz kredki uri i po 10mln lub wiecej PD.. Pozdrawiam

Opublikowano

No i po co mu PD jezeli w tej grze nie ma ono zadnego znaczenia ... No zety w 3 godziny nie zlozysz ja sie zgodze z tym w dobrych czasach botow to sie poltora zety dziennie skladalo  :) .

Na miejscu twoim DostawcaPizzy to ja bym zbieral boxy na bitewnych albo wrota grupowe robil non stop :) jezeli tez z kubikow wpada ci po 100+ urki to tez opyla sie bic nie narobisz sie a zarobek tez bedzie fajny , latasz w kwadracie zaznaczasz ,bijesz i lecisz dalej hehe

Opublikowano

a jak masz premke to ja ci polecam z kimś bić battleraya , z niego lecą interceptorki i bys je z kamyka rozwalał na godzine wyciąga się 10-15k urki 

Opublikowano

a jak masz premke to ja ci polecam z kimś bić battleraya , z niego lecą interceptorki i bys je z kamyka rozwalał na godzine wyciąga się 10-15k urki

tak ale on jest wiecznie zajety
Opublikowano

planuje zakup premki, a co do zety to niewiem czy u mnie tak czy u innych tez no ale na zete musze dać z 2000 energi z pall conajmniej, pd mi niejest potrzebne bo srednio mnie interesuje moja pozycja w ranku teraz bardziej uri i havo/lf4/klucze

b6b78815.png

Opublikowano

tak ale on jest wiecznie zajety

jest zajęty bo ludzie misje robią , za tydzien,dwa będzie znów wolny , jeśli chcesz juz bic to w nocy wolny jest często 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...