Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , od jakiegoś tygodnia mam problem z netem mianowicie : Nagłe spadki prędkości , rozłączanie co kilka minut i duży ping . Net tak nie powinien chodzić zazwyczaj chodzi 7mb/s + mały ping. Na Telefonie normalnie wszystko działa , pobieranie jest szybkie nie wywala z niczego . Na PC na gg mogę utrzymać się około 5min bo rozłącza . Ostatnio sformatowałem przez to PC i chodziło normalnie  1 dzień . Skanowałem i czyściłem PC, nic nie daje rezultatu . 

?????

Opublikowano

Hmm, rozłącz modem i podłącz  odczekaj 10 sec i podłącz.

Niech Ci sie połączenie zresetuje.. A jeżli to nie pomoże, to możliwe ze jedynym wyjściem będzie zadzwonienie do operatora ;d.

Opublikowano

Sprawdź czy ktoś ci się nie pobawił z ustawieniami na routerze, bo został ostatnto ujawniony sposób na zalogowanie się bez autoryzacji na router. Ponad milion w Polsce jest podatnych

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie , z T-Mobile  , routerem nikt się na bawił (sprawdzałem wszystko) . W sumie zamykam temat bo nic innego mi nie pomoże jutro ogarnę rozmowę z dostawcą . 

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...