Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas odpalania serwera.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem, ostatnio raczej mam ich wiele jeżeli chodzi o mój sprzęt. Troche nabroiłem, miałem już format walić ale się powstrzymałem bo jednak co nieco odratowałem.

Sprawa wygląda tak - podczas odpalania serwera Helium, wyskakuje mi taki komunikat.

Instukcja spod "0x003959f8" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x003959f8". Pamięć nie może być "written".

Ma ktoś jakieś pomysły?

Z góry mówie, komputer skanowałem, czysciłem CC.

Darujcie sobie posty typu

"Odpal  jako admin, zmien zgodnosc, zainstaluj frameworka czy bilbioteki c++"

Nie jestem idiotą, już i z tym się meczyłem, oczekuje konkretnych odpowiedzi najlepiej od osób które też miały z tym problem.

Opublikowano

Błędy pamięci i pliki nie mogą być zapisywalne, imo walnij formata bo to nie ma sensu ew. masz za dużo syfu na PC i coś wywołuje taki błąd. Jak mi nie wierzysz to poszukaj w necie, znajdziesz to samo co ci tutaj napisałem.

Opublikowano

Jak z innymi clientami? 

Z kazdym tak było.

Już sobie poradziłem, tak to jest jak sie pobiera programy które ingerują za mocno w system :c (pozdrawiamy 360 internet security)

Problem rozwiazany.

Opublikowano

Dla potomnych: Rozwiązanie dla tego problemu jest praktycznie wszędzie. Wystarczy wpisać kod błędu do wyszukiwarki :)

sygna.png

Opublikowano

Dla potomnych: Rozwiązanie dla tego problemu jest praktycznie wszędzie. Wystarczy wpisać kod błędu do wyszukiwarki :)

Nie. Musiałem sam sobie poradzić, żaden wynik z wyszukiwarki mi nie pomógł.

Dobra cls, wysłałem report  2h temu i dalej to stoi, dzizys krajs gdzie so mody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...