Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kto chętny do pomocy :) nad wielkim projektem

Okx

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Siemanie chciałbyś pomóc przy projekcie Minecraft Skyrim :) będzie nam potrzebnych pare(dużo) rąk do pracy ;D nad skryptami i mapką etc. nad doróbkami i według nas co powinno się znaleźćw skyrimie :) będzie to ciekawy pomysł będzie to taki Survival+RPG+Gildie :) nie bęnde owijał w piękne słówka to wystarczy by wiedzieć :D

pikachunv6.png

Pikachu zachwilę cię porazi :).Jeśli nie zostawisz lajka

Opublikowano

Programuję biegle w javie mam 18 lat full ogar lubię i często grywam w TES Skyrim więc wiem jakie klimaty mają panować na serwerze jeżeli chcesz  mnie do ekipy napisz na GG:49941627

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

Mam 13 lat na wstępie i mimo iż większość ludzi twierzi że mam zbyt młody wiek to się mylą pisze biegle skrypty nie są to jakieś proste skrypty,umiem tłumaczyć pluginy jestem całkiem ogarnięty skontaktować można się najłatwiej przez pw lecz można też przez GG ale zapomniałem go xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...