Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki w przedziale od 90 do 120zł

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję słuchawek głównie do grania,filmów,muzyki -tradycyjnie

Cenowo w zakresie 90-120 zł :)

Nie jestem zorientowany, więc proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Mikrofon trzeba ?

Jak do grania i filmów to na ślepo polecam Superlux HD681, mają dobrą przestrzenność

Creative Fatality hs-800

nie.

Opublikowano

HD681 będą dobre, do gier pod względem przestrzenności to jedne z fajniejszych słuchawek, oczywiście do muzyki również są świetne. To słuchawki raczej basowe, powinno  Ci się spodobać ich brzmienie

Opublikowano

Nie uwierają w uszy przy dłuższym użytkowaniu ? 

Osobiście dyskomfortu nie odczuwam, ale na początku bardzo grzały w uszy. Potem idzie się przyzwyczaić. Jednak jeżeli "często -przypadkiem" spadają lub obijają ci słuchawki to licz się z tym że pałąki jak i opaska popękają. Nie mówiąc już o padach. Ja przy normalnym użytkowaniu już dość długi czas mam kilkanaście pęknięć, jednak nie uszkodziło się na szczęście nic wewnątrz. Materiały akurat po kosztach, ale za tą cenę to nie ma lepiej grających słuchawek. Zrobiłbyś też (im i sobie) przyjemność, gdybyś podpiął pod DAC-a lub zewnętrzną kartę, jeżeli korzystasz z kompa ;) 

HD681 będą dobre, do gier pod względem przestrzenności to jedne z fajniejszych słuchawek, oczywiście do muzyki również są świetne. To słuchawki raczej basowe, powinno  Ci się spodobać ich brzmienie

Mają podbity basik, ale grają generalnie dość wyrównanie i swobodnie. Moim zdaniem do muzyki, warto trochę dopłacić i kupić Evo V2 ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...